niestety masz racje.. Czy to wielkie kółko na środku 1116 to FLARA?
niestety masz racje.. Czy to wielkie kółko na środku 1116 to FLARA?
"Gratisowy" blik i spadek ostrości zdjęcia (1116) raczej nie zachęcają do używania tego polarka.
Tak samo myślę :-DZamieszczone przez Bigmar
No to kłania się 'odsyłka' i 'dozbieranie' reszty kasy na porządny polar...
no dokłądnie.. zobaczymy czy po transakcji sprzedawca będzie taki skłonny do odsyłania jak przed nią..
Routlaw, bez obrazy, ale fotki bez tego filtra, podobają mi się bardziej. Widzę pogorszenie jakości po jego założeniu na fotach, które nam przedstawiłeś.
Dobrze że możesz to odesłać, bo decyzja jest oczywista, prawda?
Kupowałem go z zastrzeżeniem że będe mógł oddać gdybym nie był zadowolony. Z resztą polskie prawo pozwala na zwrot w ciągu 10 dni jeśli zakup był bez licytacji. Ostatnio w TV ogladałem program o tym. No ale licze że sprzedawca nie będzie robił problemów. Filtr nie nosi żadnych śladów używania..
Który teraz filterek obrałeś na celownik?
Liczyłem, że ten polar będzie znośny.. Następną rzecza na liście zakupów był statyw Funsport 666.. Skoro filtr nie wypalił to wstrzymam się troche, budżet podrośnie i zobacze co wtedy.. Polar Cokina(oryginał) czy nakręcany polar.
Sprawdzałem działanie takiego zestawu:
KIT + nakręcany polar Hama na polar nakręcam Cokinowy pierścień 58, na niego holder i np połóweczka Hitecha![]()
Kręcenie polarem wygodniejsze niż tym Cokinowym. Jakość polara Hama sprawdziłem w Turcji, odpowiada mi..
A kreciles samym filterm w holderze, czy calym holderem z nunieruchmionym filtrem?Zamieszczone przez Routlaw
podpis...
kręcenie całym holderem jest spoko, ale kręcenie polarem w nieruchomym holderze jest uciążliwe