To czarne ptaszysko wcale mi się nie podoba.
Za to detal z motorka jest fajny z chmurką odbitą w lusterku.
Ten Wiking, to wydał niezłą kasę na tą "koszulkę" ze skóry, wiem bo mam w rodzinie fanatyka średniowiecza z jego osprzętem.
To czarne ptaszysko wcale mi się nie podoba.
Za to detal z motorka jest fajny z chmurką odbitą w lusterku.
Ten Wiking, to wydał niezłą kasę na tą "koszulkę" ze skóry, wiem bo mam w rodzinie fanatyka średniowiecza z jego osprzętem.
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 01-08-2014 o 10:48
Real jest fajny, a już myślałem, że to autoportret ...![]()
W taki upał z pewnością chłodzenie nóżek lepsze niż taka gimnastyka. Na 167 dałbym ciut więcej góry, falka na drugim planie byłaby ok, to tak w opinii amatora. To mewa?
Na pewno ,fo fotka znad morza.
Rozrózniam ptaki w prosty niezawodny sposób:
-na słupie,na łace=bocian
-na drzewie w pionie=dzięcioł
-na jeziorze=kaczka
-mały,szary=wróbel
itd
,
169
Też mewa
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
Również się nie znam na ptakach. Twoje zdefiniowanie jest prawidłowe - podobnie do tego podchodzę, ale później sprawdzam w wikipedii.
Zdarzyło się, że bociana czarnego pomyliłem z czaplą siwą, ale tak, to stale uczę się czegoś nowego![]()
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 04-08-2014 o 14:14
M.in.w ten sposób dowiedziałem się, że np. w moim regionie występuje 7 gatunków sikorek
170 bardzo ładna kompozycja dwa ptaki na jednym zdjęciu, trzy garnuszki jak z folderu reklamowego triumpha. W sumie jako motonita mógłbyś założyć galeryjkę motocyklową, na pewno jesteś na wielu zlotach w tym pewnie na tych,gdzie przyjeżdżają legendarne już chyba złote skrzydła. No i gdzie obiecane foty z parady świateł?
![]()
170 - zdjęcie z przekazem. Dobrze wyszło.
C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
www.cobalt.fr.pl