Witam,
Od jakiegoś czasu próbuję sprzedać jedno z moich szkieł no i jak to z moją zaciekłością, zacząłem szukać punktów zbytu w internecie.
Natrafiłem na stronkę na której to my zgłaszamy towar (tylko ten dostępny w odpowiednich działach - inne nie przejdą) i po odpowiedzi na bardzo podstawowe pytania zostaje nam wyświetlona cena za którą Sklep odkupi nam nasz sprzęt ( każdą elektronikę nie koniecznie szkła czy aparaty).
Ja sprawdziłem swój obiektyw i wyszło całkiem rozsądnie, choć dla niektórych pewnie będzie za nisko ( ale może dla niektórych więcej niż by się spodziewali).
Wiadomo, że takie sklepy mają inne jeszcze zwyczaje.... miedzy innym to, że dopiero po wysłaniu im produktu, dokonują wyceny i albo się zgadzają na ofertę ( czyli wycenę którą zrobiliśmy sobie na ich stronie) albo proponują inną ( raczej niższą, bo dany sprzęt jest w gorszym stanie niż deklarowano)...
Tak czy owak... czy macie już jakieś doświadczenia z tą stronką, z tym sklepem? I co o tym sądzicie? Jak według Was wyglądają te wyceny ( za ile Wasz sprzęt jest tam wyceniony? czy ok, czy za nisko?)
Pozdr.
R