Strona 42 z 48 PierwszyPierwszy ... 324041424344 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 411 do 420 z 471

Wątek: Komputer dla fotografa 2014

Coś już napisał
    Miasto
    Katowice, Zabrze

Domyślnie Odp: Komputer dla fotografa 2014

Crazy, powiedziałeś już co wiesz, dzięki za tak głupie opinie. Napisz raz jeszcze, że jestem fanboyem, nawet to śmieszne :-)
    Liczyłem na ciekawą wymianę uwag na temat kompa do zdjęć, ale p. Crazy szybko pozbawił mnie złudzeń. W tym wątku jedynie słusznym kompem jest PC z Windows, przepraszam że ośmieliłem się mieć inne zdanie. Ty panie Crazy zagłuszysz jej zawsze i skutecznie. Komizmu całej sytuacji dodaje fakt, że w życiu nie skorzystałeś z Maca do wołania zdjęć prawda ? :-) Także kompromitujesz się Ty panie Crazy, teraz to wiemy.

Pan.kolega: skończ pisać te bzdety, czytać się tych pierdół nie da. Pokazałeś co wiesz swoją wypowiedzią na temat Windowsa w biznesie :-). Ignorant.

Merde, nie jestem zaskoczony Twoją postawą - idealnie wpisałeś się w tę mowę nienawiści. Człowiek, który zrobił sukces, markę, pieniądze, to dla Ciebie Merde jest k...a. Brawo!

Sent from my iPad using Tapatalk
    EOS R6 Mark II, EOS R8, RF 15-35/2.8L IS, RF 50mm F1.2L, RF 50mm F1.8, RF 35mm F1.8, RF 24mm F1.8, EF 85/1.8, EF 135L, 2x430EX II
    www.facebook.com/matti.jarominnen/photos
    https://www.flickr.com/photos/mateuszj/albums

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Cytat Zamieszczone przez MateuszJ Zobacz posta
    Crazy, powiedziałeś już co wiesz, dzięki za tak głupie opinie. Napisz raz jeszcze, że jestem fanboyem, nawet to śmieszne :-)
    Liczyłem na ciekawą wymianę uwag na temat kompa do zdjęć, ale p. Crazy szybko pozbawił mnie złudzeń. W tym wątku jedynie słusznym kompem jest PC z Windows, przepraszam że ośmieliłem się mieć inne zdanie. Ty panie Crazy zagłuszysz jej zawsze i skutecznie. Komizmu całej sytuacji dodaje fakt, że w życiu nie skorzystałeś z Maca do wołania zdjęć prawda ? :-) Także kompromitujesz się Ty panie Crazy, teraz to wiemy.
    Czytasz z krysztalowej kuli czy lekarz nie chce juz Cię przyjmować? Jaka wymiana uwag skoro wiesz lepiej wymyślajac rzeczy o których nie wiesz, kolejna sprawa ze pracowałem na macu nie tylko do zdjęć, także swoje poglądy schowaj pod poduche. Ile razy w życiu złożyles cały komputer? Jaka jest Twoja wiedza o Windowsie to już wiemy - mizerna. Napisz wreszcie coś mądrego a nie dyrdymaly wyssane z palca.
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Coś już napisał
    Miasto
    Katowice, Zabrze

Ehh dobra, mam dosyć. Gówno wiesz a najwięcej kłapiesz dziobem. Pozbawiłeś mnie wszelkiej ochoty do kontynuowania wątku. Baw się!

EOS R6 Mark II, EOS R8, RF 15-35/2.8L IS, RF 50mm F1.2L, RF 50mm F1.8, RF 35mm F1.8, RF 24mm F1.8, EF 85/1.8, EF 135L, 2x430EX II
    www.facebook.com/matti.jarominnen/photos
    https://www.flickr.com/photos/mateuszj/albums

Miasto
    Chełmno

Cytat Zamieszczone przez MateuszJ Zobacz posta
    Ehh dobra, mam dosyć. Gówno wiesz a najwięcej kłapiesz dziobem. Pozbawiłeś mnie wszelkiej ochoty do kontynuowania wątku. Baw się!

No jak ładnie pozbyć się trolla. Dziękujemy

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Posiadam pc oraz mac'a i powiem tak, ze to pewnie kwestja przyzwyczajenia ale na windzie szybciej moge pracowac. Ogolnie mac os mi nie lezy. Wydaje mi sie taki jakby zrobiony dla idiotow. Za wszystkim idziesz do tego menu i brak prawego.

Moze ktos pomoze? Jak odznaczyc maile jako przeczytane w mailu? Do dzis na kazdy musze najechac, otworzyc i dopiero mi go zaznacza jako przeczytany.

shift+cmd+u
    5D markII | 24-70/2.8 L | 580EXII | 420EX | Sekonic 358 | Pixel King i reszta chińszczyzny

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Trzeba sporo popracować serio na jednym i na drugim, żeby docenić co który system może, a czego nie może. Mac ma z reguły jednak wygodniejszy system ale jak ktoś jest wychowany na Windows to nie odkryje tego szybko.

W pececie np. mogę ściagać suedemnaścue plików po kolei i za każdym razem muszę od nowa naklikać się, żeby wybrać ten sam folder docelowy gdzie chcę zapisać. Windows jest na tyle tępy, że nie zapamięta.
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Miasto
    Chełmno

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    Trzeba sporo popracować serio na jednym i na drugim, żeby docenić co który system może, a czego nie może. Mac ma z reguły jednak wygodniejszy system ale jak ktoś jest wychowany na Windows to nie odkryje tego szybko.

W pececie np. mogę ściagać suedemnaścue plików po kolei i za każdym razem muszę od nowa naklikać się, żeby wybrać ten sam folder docelowy gdzie chcę zapisać. Windows jest na tyle tępy, że nie zapamięta.
    Wystarczy ustawić na stałe aby zapisywał w jednej lokalizacji ;-) a poza tym to od przeglądarki zależy :-)

Pełne uzależnienie

Raczej nie Windows tylko przegladarka ktorej uzywasz jest tepa. Firefox pamieta ostatnia lokalizacje oczywiscie pod warunkiem ustawienia w opcjach pytania gdzie zapisac plik. Wiec nie Windows tepy tylko programista, ktory program napisal albo (to najczesciej) uzytkownik programu.

Zaprzestańcie mowy nienawiści!

Mit o niestabilności Windowsa jest od tak dawna nieaktualny, że tylko użytkownicy Apple'a i Linux'a potrafią go nadal powtarzać...
    6d - s 35 1.4 a - c 85 1.8 - t 16-28 2.8 - 430ex ii - yn 560 iii - s nx 10 - s nx 30 2.0
    past: 5d - 40d - 20d - c 28 1.8 - c 35 2.0 - c 17-40 4.0 l - t 90 2.8 vc - c 70-210 3.5-4.5 - t 17-50 2.8 - t 17-35 2.8-4.0

Paweł Postaleniec fotoBLOG

Strona 42 z 48 PierwszyPierwszy ... 324041424344 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów