Strona 37 z 48 PierwszyPierwszy ... 27353637383947 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 471

Wątek: Komputer dla fotografa 2014

Bywalec Awatar McMelassa
    Miasto
    Chodzież

Domyślnie Odp: Komputer dla fotografa 2014

To nie jest reguła. Każdy sprzęt może się zepsuć. Fakt, że czasami reklamacja w Lenovo może doprowadzić do szewskiej pasji
    Rozwijam się... jeszcze tylko nie wiem w co.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań, WLKP

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    I7 z 8GB wg Ciebie to slaby lap?
    To ze i7 jeszcze nic nie znaczy, a 8gb tak - to słaby sprzet. Tym bardziej jezeli jest to lenovo.

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
    To ze i7 jeszcze nic nie znaczy, a 8gb tak - to słaby sprzet. Tym bardziej jezeli jest to lenovo.
    Jesli ten i7 byl na 2 rdzeniach wcale bym sie nie dziwil, ze i3 go goni .

Slabsza karta graficzna i wolny twardziel, tez dodali by trzy grosze.

Początki nałogu Awatar 5pirit

Cytat Zamieszczone przez crazy Zobacz posta
    Jak mnie śmieszą takie posty. Życzę powodzenia jak popsuje Ci się ten świetny Lenovo :-P
    Ale czemu od razu wyjeżdżasz z takim tekstem (który notabene jeszcze bardziej śmieszy)?! W momencie jak kupowałem mojego pierwszego laptopa to byłem w tym mega obcykany i wiedziałem sam co dobrać, a było to z 10-12 lat temu (dokładnie nie pamiętam).

Natomiast jak kupowałem tego Lenovo to dużo czytałem w necie i pytałem na różnych forach związanych z tą branżą i w tym przedziale cenowym co ja chciałem kupić, większość głosów padała właśnie na Lenovo i dokładnie ten model który kupiłem.

Wiem, że to Chińczyk ale używam też urządzeń YN (lampy i wyzwalacze)i jakoś do dnia dzisiejszego nic mi się nie działo, a przepraszam akumulatorki mi zużywały - o Matko Boska! Ale lampy Canona też to robią więc chyba nie mam się czego obawiać?!

Kiedyś pamiętam np. laptopy firmy DELL były tylko dla wybrańców, po za zasięgiem zwykłego szaraczka, a teraz co też zaczęli robić masówki.

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Jesli ten i7 byl na 2 rdzeniach wcale bym sie nie dziwil, ze i3 go goni .

Slabsza karta graficzna i wolny twardziel, tez dodali by trzy grosze.
    Nie no spokojnie laptop z zeszłego roku. i7 na 4 rdzeniach, grafika osobna nVidia, no jedynie dysk jest normalny talerzowy.
    eŁOS 6D + Canon + Tamron + Tokina + YN

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Cytat Zamieszczone przez 5pirit Zobacz posta
    Nie no spokojnie laptop z zeszłego roku. i7 na 4 rdzeniach, grafika osobna nVidia, no jedynie dysk jest normalny talerzowy.
    Wiec tego i3 powinien lykac na sniadanie. Robiles to ze stoperem w reku czy na "oko"?

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Cytat Zamieszczone przez 5pirit Zobacz posta
    Ale czemu od razu wyjeżdżasz z takim tekstem (który notabene jeszcze bardziej śmieszy)?! W momencie jak kupowałem mojego pierwszego laptopa to byłem w tym mega obcykany i wiedziałem sam co dobrać, a było to z 10-12 lat temu (dokładnie nie pamiętam).

Natomiast jak kupowałem tego Lenovo to dużo czytałem w necie i pytałem na różnych forach związanych z tą branżą i w tym przedziale cenowym co ja chciałem kupić, większość głosów padała właśnie na Lenovo i dokładnie ten model który kupiłem.

Wiem, że to Chińczyk ale używam też urządzeń YN (lampy i wyzwalacze)i jakoś do dnia dzisiejszego nic mi się nie działo, a przepraszam akumulatorki mi zużywały - o Matko Boska! Ale lampy Canona też to robią więc chyba nie mam się czego obawiać?!

Kiedyś pamiętam np. laptopy firmy DELL były tylko dla wybrańców, po za zasięgiem zwykłego szaraczka, a teraz co też zaczęli robić masówki.

A no temu, że od dawna siedzę w branży IT i akurat Lenovo jaki wypasny by nie był ma najgorszy serwis, to raz po drugie w środku takie same części jak w Acer'e którego tak wysmiales.
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Początki nałogu Awatar 5pirit

No to chyba masz jakieś wywyższone mniemanie o sobie i swojej wiedzy, bo pytałem też innych z branży IT i jakoś inaczej mówili. Ale pracownicy IT bardzo często mają to do siebie, że stawiają się przed szereg, zresztą mechanicy samochodowi mają to samo. Tylko bez urazy!

No i nie wiedziałem, że np. procesor i7 3632QM który mam w tym Lenovo jest inny niż ten montowany np. w acerze, dellu, hp czy innym laptopie, tak samo pamięci, dysk itd.... Dzięki za uświadomienie.
    eŁOS 6D + Canon + Tamron + Tokina + YN

Miasto
    Chełmno

Jakie wywyzszanie i stawianie przed szereg?

To nie ja wysmiales Acera którym niczym nie ustępuje innym graczom na rynku. Wiadomo że ie mówimy tu o klasie biznes. Procesory co firma to inny wiec logiczne, dyski powiadasz;-) jest tylko dwóch graczy na rynku HDD, pamięci tutaj większy wybór ale dalej chodzi o to samo. Kupiłeś Lenovo Twój wybór, ja ich sprzętu bym nie kupił nawet takiego wypasa jak Twój.

Pełne uzależnienie

Onanizmem komputerowym powialo.

Miasto
    Chełmno

Spoko nie ma co się spinać.

Strona 37 z 48 PierwszyPierwszy ... 27353637383947 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów