Na końcu wszystko będzie dobrze... a jak nie jest dobrze, to znaczy, że to nie koniec!
Brałem już kiedyś coś w Saturnie i Media... na raty 0% i było rzeczywiście 0%., nota bene właściciel sklepów jest ten sam, jako ciekawostkę podam, że jak kupowałem swego czasu TV to w Saturnie był droższy o 1000 PLN niż ten sam w Media
Ubezpieczenie oczywiście zawsze wciskają, bo z tego mają prowizję i ewentualny zarobek, ale zawsze udawało mi się zrezygnować z ubezpieczenia. W Euro kiedyś też brałem i też było 0%.
Taka oferta rzeczywiście jest dobra, o ile oczywiście wyjściowa cena sprzętu nie jest jakaś szczególnie wygórowana względem cen innych sklepów, bo tak czy siak, to przecież nie jest za darmo dawane![]()
Bez przesady - zarejestrowanie się to 2 minuty czasu
A czemu piszę? Bo choruję na ten aparat od jakiegoś miesiąca, szukam ciągle po googlu i sklepach za nim, bo jedyną opcją na jego nabycie w moim przypadku jest rozłożenie na dużo rat (40 - wymóg Żony :P ) i 0% (bo mnie krew zalewa, że za zwykłe raty bym musiał zapłacić 1200pln więcej, czyli np. nowy słoik do aparatu...).
Tak więc chciałem się podzielić z innymi. Linka podałem do Saturna, bo niestety tylko tam aparat jest dostępny w ratach 0%...
BTW: Cena na miejscu jest WYŻSZA niż w gazetce online! Wynosi bodajże 6279pln jeśli pamięć mnie nie myli... (Port Łódź). Dzisiaj po pracy jadę się zorientować co i jak. Jeśli rzeczywiście będą to raty 0%, to kupuję i wrzucę zdjęcie z ratami![]()
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)
A co to jest ten cashback? Jak z niego skorzystać? Z tego co widziałem, to chjyba na ten aparat jest 800pln cashbacku...
Ale w co tu wierzyć, raty zero procent istnieją od wielu lat (sam kupiłem tak dwa przedmioty).
Szczegóły tutaj
Winter Cashback 2014 - Canon Polska
Na 6d jest 400 PLN zwrotu
nie no, jaja sobie robisz??
Winter Cashback 2014 - Canon Polska
Kolega Bangi był szybszy![]()
Ostatnio edytowane przez tombas ; 31-10-2014 o 12:20
Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
(R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)