Szkoda, że płomień tak się przepalił, ale zdaję sobie sprawę, że w tych warunkach nie dało się inaczej. Może masz jakieś zdjęcie z naświetleniem na ogień i da się zrobić mały, niewinny fotomontaż?
Szkoda, że płomień tak się przepalił, ale zdaję sobie sprawę, że w tych warunkach nie dało się inaczej. Może masz jakieś zdjęcie z naświetleniem na ogień i da się zrobić mały, niewinny fotomontaż?
Nieee, na stemplowanie szkoda czasu, raczej nie poprawisz. Myślałem, że może masz inne zdjęcie, z którego da się wkleić sam płomień.
511) Aracena w Andaluzji, jaskinia Maravillas (zwana grotą). Przepiękna formacja skalna z jeziorkami.
Podobno nie wolno tam fotografować...
510 , ciekawe zdjęcie .Czy maczałeś palce w obróbce słupa ognia ?![]()
Szkoda że te zdjęcia powstały w takim momencie.Szkoda zabytku.Widziałem to ok 20 w tv.
To z bakonem fajne, a sam przepał można by pokombinować, nawet zdjęcie płomienia zrobić oddzielnie z zapalniczki i podłożyć w PSie.
Edit:
Chociaż jak patrzę na następną strone to źródło ognia miałeś z dni Gorzowa.
R6 5DIII 17-40/4 35/1.4LII 50STM 85/1.2II 135/2 200/2.8II 400/2.8IS TC1.4III
https://500px.com/mkkaczy
Taki pożar... Parę lat temu spalił się cały dach w 800-letnim kościele św. Katarzyny w Gdańsku w wyniku błędu w czasie remontu. Ciekawostka: w tym kościele jest Muzeum Zegarów i zegar pulsarowy - 100 razy dokładniejszy niż atomowe, chyba ciągle najdokładniejszy na świecie.
Niestety paliło się u samej góry do 1-ej w nocy.
--- Kolejny post ---
Widziałem skutki, całe szczęście, że u nie tak się nie stało, choć wieża jest bardzo okaleczona.
Zdemontowali na razie górną część z iglicą.
--- Kolejny post ---
516) Rozebrali górną część z dwóch dźwigów.