Ostatnio edytowane przez RobertON ; 05-04-2017 o 18:13
Jakoś tak ustawiłem C1, że kryterium podstawowe - nie poruszyć. Tak mi zostało po 650D.
Za to jak wiesz, Auto ISO świetnie działa w 7D2.
Popróbuję z M - czas na 1/1000 1/1250 i f9 (lekko przymknięte) - tylko wymagane będzie dobre światło dla jak najniższego ISO.
--- Kolejny post ---
Dalsze popisy bez zbędnego (mam nadzieję kontrastu).
742) Ukłony i podskoki do samiczki
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 05-04-2017 o 20:38
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 05-04-2017 o 20:59
Heheh i Ci się dostało od ptasiarzażartuję
ale należało Ci się
bez urazy...
Ale tak na poważnie, każda ,,konstruktywna'' - jak mnie się to słowo podoba- uwaga, jest dla każdego z nas pożyteczna.Zaglądając na Twój wątek czy kilka innych ,też się czegoś dowiaduję i wyciągam wnioski .
Ja też przyznam szczerze- jakoś wolę ustawić na Tv.powiedzmy 60 % TV, reszta M.Jakoś czasami idzie mi się szybciej dogadać z moim 60D na TV.
Robert, masz co podpatrywać widzęzdjęcia fajnie pokazują taniec godowy .
Uwierz mi że dobrze działa. Na 7DII nie zrobiłem ani jednego zdjęcia w innym trybie niż M
Tak na marginesie to wczoraj, po pięciu miesiącach, pierwszy raz pożałowałem że się go pozbyłem. Wczoraj spełniło się moje ptasie marzenie. "Upolowałem" błotniaka stepowego. Tyle że z 250-ciu metrówZdjęcia wyszły... dokumentacyjno - diagnostyczne
![]()
To tylko jeden wyjazd, zajechałem w "swoje" miejsce rano jak jechałem "do pracy" i jak wracałem po południu.
Zobaczyłem je z daleka z samochodu. Wysiadłem, maskowanie na plecy i podchodyŻurawie dały mi fory !
--- Kolejny post ---
Hee...he, a ja się cieszę, za każdym razem jak słyszę cichutki klik migawki i klekot serii z "siódemki".
To zapodaj, chociaż zobaczę jak wygląda.