Zamieszczone przez RobertON Wariatów...sam chciałem stosować tą krioterapię Trzeba było mnie zawołać i spróbować. Strzeliłbym Ci... pożegnalną fotkę?
Zamieszczone przez Piotrus117 Trzeba było mnie zawołać i spróbować. Strzeliłbym Ci... pożegnalną fotkę? Dlaczego zaraz pożegnalną ?? Cieszę się, że tu zaglądasz.
https://500px.com/robowert26
705) Jesienne jeszcze klimaty z wodą "rozmamłaną". źródło --- Kolejny post --- 706) Bukowych liści jeszcze sporo. źródło
Zamieszczone przez RobertON 705) Jesienne jeszcze klimaty z wodą "rozmamłaną". Zielone kamienie po lewej - doświetlałeś czymś?
Zamieszczone przez Leon007 Zielone kamienie po lewej - doświetlałeś czymś? Nie, nie doświetlałem, jeszcze się nie nauczyłem używania lampy "na polu - na dworze" Choć to podobno dobra umiejętność.
Zamieszczone przez RobertON 705) Jesienne jeszcze klimaty z wodą Z jakim to filtrem ?
Ostatnio edytowane przez mmteam ; 03-12-2016 o 15:29
Zamieszczone przez mmteam Z jakim to filtrem ? Zwykły polarek Hoya HMC- PL-CIR na 15-85.
705 - kamienie się podobają ładne kolorki.
Zamieszczone przez italy 705 - kamienie się podobają ładne kolorki. Uprzejmie dziękuję i fajnie, że coś naskrobałeś.
707) Macro różane, tak jakby... źródło --- Kolejny post --- 708) Makro w innej wersji, takie ćwiczenia z kompozycji. źródło
Zasady na forum