379. Nie no trafiłeśale coś mi w tym ujęciu nie pasuje. Już z 10 min przyglądam się temu zdjęciu .Za jedno pochwalę
ujęcie pionowe - tu sprawdziło się wspaniale.No dobra, pomimo że gryzie mnie w oczy , jestem na tak
pozdrawiam.
379. Nie no trafiłeśale coś mi w tym ujęciu nie pasuje. Już z 10 min przyglądam się temu zdjęciu .Za jedno pochwalę
ujęcie pionowe - tu sprawdziło się wspaniale.No dobra, pomimo że gryzie mnie w oczy , jestem na tak
pozdrawiam.
375:
Odrzuty z ciała Obcego ?.
Ciekawe niewiadomoco !
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
377- kormorany nie są łatwe do podejścia, trzeba im sporo czasu poświęcić na początku, później zresztą też niewiele łatwiej.
378 - zdecydowanie tak pod każdym względem.
379 - przeszkadzają mi te pierwsze krokusy, gdyby w tym miejscu była trawa, byłoby lepiej. Nawet przesunąłbym się w lewo i pominął bym pierwsze 5, reszta bez większych zmian. Ale to tylko moje amatorskie przemyślenia![]()
378 lubię![]()
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS
To miłe, że Ci się spodobały, a wiesz, że cenię sobie Twoje zdanie.
--- Kolejny post ---
Mam i taką wersję, ale ta nieostrość I planu wymaga aby wzrok powędrował dalej i dalej, taką esowatą linią po żółtych kolorach.
Tak sobie to umyśliłem, może tak być?
Wielkie dzięki.
--- Kolejny post ---
To są wystające kawałki lodu, na które napadało coś z drzew - nie wiem co, ale słowiczek będzie wiedział.
Z drugiej strony nawiało coś na lód i to się razem stopiło i jeszcze raz zamarzło - stąd taka faktura.
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 19-03-2015 o 19:34
380) Żurawie - krzykliwe. Niby wielkie ptaszyska, ale wypatrzyć niełatwo w tych badylach. Dobrze, że się tak wydzierały.
Fota środowiskowa.
Straszny chaos... nie ma do czego oka przyczepić. Dobrze, że napisane o cho chodzi na fotce bo bym nie wiedział.
Z linią esowatą fajny pomysł, ale chyba lepiej by było z innym rozkładem ostrości: od pierwszego do ósmego kwiatka, a dopiero potem stopniowe rozmycie.
Ale to tylko mój punkt widzenia.
Słuszne spostrzeżenie, nieco inaczej wykadrowałem. Miałem zamysł pokazać, jak trudno je wypatrzyć.
Może otwarte dzioby pomogą
--- Kolejny post ---
Wiesz, że się uczę i nie zawsze pomysły są trafione. Mam tylko nadzieję, że kolejne będa lepsze...
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 19-03-2015 o 23:50