416 -mógłbyś zrobić blurowanie skóry szlifierką kątową z lamelką o gradacji 120
Żart oczywiście, mam podobne w parku, tylko z betonu![]()
Ostatnio edytowane przez słowiczek ; 08-02-2015 o 01:08
Jeszcze bym był oskarżony o niszczenie dzieła sztuki...
418) Z innej bajki - myszołów przed burzą, ja też spylałem do domu
419) Były gęsi, to i są kaczki w locie
416. Szkoda że nie pobawiłeś się przysłoną żeby wyodrębnić rzeźbę od tego lasu.
417. No Robercie,stać Cię na lepsze ujęcie,wróć tam i z innej perspektywy bez tych schodów może.
418. Za to Cię pochwalę.byłeś w dobrym miejscu i w odpowiednim czasie.Wiem że to jeden strzał i nie miałeś czasu na ustawienia.
419.To schowaj do szuflady,pokaż mi kilka ptaków lub jednego, ale z bliższej perspektywy.Tak żebym nie widział tych lasków.
Ale to tylko moim skromnym zdaniem te uwagi pozwoliłem sobie napisać,z pozycji amatora jakim jestem.
pozdrawiam.
Wiesz dobrze, że lubię Twoje uwagi, bo zmuszają do innego spoglądania na to samo foto
416 - mogę jeszcze poprawić w ReMask i rozmyś lekko tło, ale przysłona to już f4 i granica możliwości.
417 - he..he.. nie da się, to foto z szuflady z zeszłej zimy, gdy stopień wodny był załkiem zamrożony, teraz nie mam takich mrozów (jak na razie) ale spostrzeżenie trafne, schody zostawiłem, aby dawały jakiś stopień odniesienia, ale jak będzie solidny mróz, to da się poprawić.
418 - dziękuję za pochwalę - strzały były krótką serią, a tylko jeden celny, za kilka minut już padał śnieg, a ja na rowerze miałem jeszcze kila kilometrów,
419 - mnie się spodobały ich skrzydła - takie prześwietlone słońcem, dlatego cyknąłem z daleka, później wsadzę do szuflady.
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 08-02-2015 o 16:39
16 bardzo ładne , 419 fantastyczne.
Ostatnio edytowane przez karp29 ; 08-02-2015 o 17:03