A stabilizacja na trzech nogach? Albo na jednej? 600d jak się domyślam kupiłeś do makro ze względu na gibany ekran?
A stabilizacja na trzech nogach? Albo na jednej? 600d jak się domyślam kupiłeś do makro ze względu na gibany ekran?
Gdy pierwszy raz zobaczyłem aparat z odchylanym ekranem,oburzyło mnie to okropnie.
Ot zabawka dla amatorszyzny ,prawdziwy "fotograf nie uzywa czegoś takiego.
Długo miałem to zakodowane.
Gdy kupiłem X-S1 i użyłem do fotek z poziomu zaby ,strasznie mi się to spodobało,
teraz uważam ,ze każdy aparat powiniem mieć takie ekran.Do tego stopnia ,ze 70D tym bajerem bardzo mnie zachęca do kupna
jako backup ,bo X-S1 odstaje.
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
Wygoda użytkowania. Ja chcąc zająć dobre miejsce do strzału często muszę " leżakować". Dobrze że chociaż lv jest![]()
Miełem podobne odczucie, ale nie jestem "prawdziwym" fotografem i faktycznie to wygoda.
--- Kolejny post ---
Chwilkę mnie nie było, ale spróbuję dołączyć jakieś nowe lanszafty.
338) Widoczek z Chojnika
--- Kolejny post ---
339) Las był po drodze
340) A tego lasu od dawna nie ma...
Świetne pod każdym względem, jak na nieprawdziwego fotografa to jesteś prawdziwym objawieniem
340 do filmu grozy jak raz. Wyglądem przypomina tajgę po katastrofie tunguskiej. Do dziś jest to zagadką, co tam się stało...
Ostatnio edytowane przez słowiczek ; 11-11-2014 o 23:38
Proszę przestań...muszę coś wymyśleć
341) Wersja kolorowa o "złotej godzinie".
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 11-11-2014 o 23:38
Światło w plecy? Chyba widzę twój cień
To jest bardziej ciepłe, bw bardzo surowe.
Ostatnio edytowane przez słowiczek ; 11-11-2014 o 23:41
Wielu twierdzi, że był to wynik "kwaśnych deszczy"... z lat 70-tych. Nie wiem ile w tym jest prawdy.
--- Kolejny post ---
Stałem na plamie cienia, z lewej, faktycznie.
To z prawej to musiałbym mieć łuk na plecach
--- Kolejny post ---
342) Chojnik zamek - "ograny" temat, jesienią w chmurach i dymie.
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 11-11-2014 o 23:55
343) I trochę wody po kamieniach