Ładnie.
Pociąg do Wlenia jeszcze jeździ?
Ładnie.
Pociąg do Wlenia jeszcze jeździ?
M50, C22/2.0, C50/1.8, T70-300/4-5.6 VC.
Podoba mi się seria z FotoCon![]()
2x 5D Mk III + FE 15mm + 16-35L II + 35L + S 85 1,4 + 135L + 70-200L IS II
545 ładne. Ale żeby się do czegoś przyczepić to osobiście skupił bym się na samym moście, może w pionowym kadrze wywalając boki które zaburzają symetrie.
2 kolejne też przyjemne jesienne kadry.
R6 5DIII 17-40/4 35/1.4LII 50STM 85/1.2II 135/2 200/2.8II 400/2.8IS TC1.4III
https://500px.com/mkkaczy
Do dzisiaj żałuję, że nie miałem żadnego dłuższego obiektywu poza tokiną 12-28.
Dziękuję za wizytę w galerii.
--- Kolejny post ---
Mam taką fotkę w pionie, ale jakoś taka bez wyrazu. Przerobię na B&W i zobaczę jak wyjdzie.
Dziękuję za kilka słów w galerii.
Ten most moim zdaniem może byłby ciekawszy w ujęciu rybim okiem, lub może szerokim,ale z żabiej perspektywy.I koniecznie przy braku światła, może z jakąś lampką dopalony.To tylko moja sugestia,Twoje zdjęcia Twój sposób wyzwalania migawkiDodatkowo, pierwsze przęsła /to słowo wyleciało mi z głowy i chyba z 10 min szukałem w pamięci tego określenia /na pierwszym planie żeby odciąć te drzewa, choć to już inna kompozycja i inny sposób pokazania mostu kolejowego.
546. Całkiem przyjemne.
547.No las super, tylko ja chyba jakoś nigdy się nie przekonam do tego typu zamrażania ruchu wodyAle ogólnie spokojne kolorowe pokazanie jesieni.
548) Kolorowo z bukami w kwadracie.
Już zwiało wszystkie kolorowe liście.
--- Kolejny post ---
Tak właśnie jest i bardziej mnie się podoba z drzewami, bo sam wiadukt smutny jest
--- Kolejny post ---
549) Ostatnie buty przed schroniskiem, nie moje, ale fajnie wyglądały.
548 - jak dla mnie piękne światło i piękne kolory, lubię takie, uspokajają mnie.
Fajny patent z tymi butamijakie to schronisko?