592) Starsza Pani na zakupach, foto trochę stylizowane na "staroć".
--- Kolejny post ---
Dodawaj, śmiało.
592) Starsza Pani na zakupach, foto trochę stylizowane na "staroć".
--- Kolejny post ---
Dodawaj, śmiało.
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 04-07-2016 o 21:36
No, fakt, ale znów nie przesadzajmy :
Jakby tak do każdego zdjęcia podchodzić , to raczej marne szanse by tu na forum, poza może jednym czy dwoma osobami nie powinien nikt nic pokazywać.Uważam że po to wstawiamy tu swoje zdjęcia by z każdym następnym -po słowach krytyki-pokazywać już ciut lepsze.To tak jak szkoła.Mechanik gdyby nie miał praktyki -d..a byłby nie mechanikI tak z każdym zawodem jak i pasją.Co mi z teorii w górach jak bym się pierwszy raz nie zabrał na wyjazd, podpatrzył, popytał.I w końcu na własnej d..ie nie odczuł swych błędów .
A z resztą,jako amator co ja będę bronił amatoraRobert , nie obraź się
Ale kolega Zysk pewnie ma rację - nie każde zdjęcie które wg nas jest ok - tak faktycznie jest gniotem .
Też turystyczny foto gniot ,ale ja takie lubię:ludzi i dokumentalizm a nie drętwe widoczki dostepne w milionach fotek dla potencjalnych turystów zdobytych na/w katlogach :.
Ostatnio edytowane przez zysk ; 04-07-2016 o 22:13
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
Nawet gniota należy wykonać dobrze, a te są wykonane dobrze. Według mnie ciekawsze są widoczki, niż te z ludźmi. Zaułek jest fajny i w kolorze pewnie też.
Gdy dwie miłe panie poprosiły mnie - wręczając jakąś małpkę, żebym im zrobił zdjęcie na tle Giewontu, to starałem się go zrobić jak najlepiej. Może i gniot, ale dla nich pamiątka.
Heh ,tak zrobiłem ,ale po wielu wysiłkach odzyskałem .Kicz wytrzyma i przezyje wszystko.
--- Kolejny post ---
Zaraz wbijemy się w akademicką dyskusję jaka była o extenderach ... .
IMHO
jesli wykorzystuje się średni amatorski warsztat to już fotki technicznie poprawne są wartościowe dla autora.Każdego interesuje coś innego ,
więc ocena zawartości fotki pod katem kadrowania,kolorów nie ma sensu ,bo kazdy oczekuje czegoś innego a utor fotki chciał ppkazać jeszcze coś innego.,
.
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
Nie zgadzam się !!!
Takie podejście zabija hobby i chęć fotografowania dla przyjemności
--- Kolejny post ---
Dziękuję, że tu zaglądasz. Napisz lepiej co zrobić jeszcze lepiej i co Ci się NIE podoba.
Zaułem w kolorze nie był zbył "ciekawy", bo taki smutny, jak ta Pani starsza.
--- Kolejny post ---
Nie wypowidam się.., bo mnie jeszcze Ktoś postrzeli w tyłek
--- Kolejny post ---
Discopolowa muzyka ma się dobrze.
i taka dyskusja mi sie podoba , a nie pouczanie co i jak trzeba fotografować
Luz ,humor i ocena fotek przez pryzmat:fotografujta co chceta.
Jako, że lubię widoczki to nich i taki będzie.
593) Dolina do m.Stara Baska.