397, no to mi się podobadobrze wkomponowany główny temat zdjęcia.I ładnie uchwycone odbicie i ptaka i wystających konarów.
załamałem się - nic do skrytykowaniajak tak dalej pójdzie przyjdzie mi tylko Twe coraz lepsze zdjęcia oglądać.
![]()
397, no to mi się podobadobrze wkomponowany główny temat zdjęcia.I ładnie uchwycone odbicie i ptaka i wystających konarów.
załamałem się - nic do skrytykowaniajak tak dalej pójdzie przyjdzie mi tylko Twe coraz lepsze zdjęcia oglądać.
![]()
Ostatnio edytowane przez italy ; 12-04-2015 o 23:29
393 - prawie jak staw Szczurek na rezerwacie![]()
397 - to wybieram.
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS
Chwilę mnie nie było, a tu... nowe tło i nie trzeba już szukać żurawików.No i łabądki mi się podobają!
A miałem to wywalić po pierwszym oglądzie, a tu masz spodobało się i fajnie.
--- Kolejny post ---
Super, a ja nie mam czasu na Karkonosze...za to w bliskich planach jakieś Mazury. Może tam coś cyknę.
--- Kolejny post ---
Sam bym sobie tego życzył, ale to raczej odległa pieśń przyszłości![]()
RobertON
Nie sluchaj ,nasz friend italy czeka na okazję ,aby kopnąć w kostkę ,
pod przykrywką rady.
Całkiem niedawno ,przez tydzień się nie mogłem pozbierać po jego opinii/ocenie.
Ale cholerka ,per saldo miał rację ,niestety.
italy jesteś całkiem przydatnytak jak i słowiczek.
Ostatnio edytowane przez zysk ; 13-04-2015 o 23:31
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
Też ma takie odczucie. A żeby całkiem nie zniechęcić, to czasem udaje, że coś mu się tam spodoba.
Podobno nawet najgorszego ucznia czasem (ale sporadycznie) można pochwalić.
--- Kolejny post ---
A wracając do żurawi.
398) Dziwny był ten egzemplarz - wpierw popatrzył i nic, a ja normalnie wysiadłem z samochodu.
399) Dopiero po chwili nawrzeszczał na mnie i dalej sobie stał.
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 14-04-2015 o 00:03
czekamy na podwyżke
to prawda
chyba nie trafiłeś z ostrością tam gdzie powinna być . Ujęcia są ok.nr 398 - zobacz plamkę koło kupra żurawia po prawej stronie. to samo po prawej stronie masz na następnym zdjęciu tuż nad pierwszą trawką.Może się mylę, może to tylko zbieg okoliczności i jakieś muszki wpadły w kadr.