Zdecydowanie za mało fajnych hostes !![]()
Zdecydowanie za mało fajnych hostes !![]()
Motor Show 2014 Poznań - Sexy Beauty Vision [Q films] - YouTubeZdecydowanie za mało fajnych hostes
Proszę
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 03-04-2014 o 20:36
7 mogłaby być,gdyby nie była tak chlaśnięta dziwnie i 5 też ,ale ścieśniona od lamp do kolanek.
Fotografowanie aut na "targach" jest trudne i niewdzięczne:Wszystko przeszkadza:a to dziwne,przeważnie słabe oświetlenie,stojaki z reklamówkami,widzowie,bachory.
Mnie w takich przypadkach sprawdziły się manualne obiektywy ze światłem 2.0. czego nie polecam ,bo męczarnia.
A...
ostatni zestaw ciekawszy ,ze wskazaniem na 16![]()
Ostatnio edytowane przez zysk ; 03-04-2014 o 21:40
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
Dziękuję za uwagi.
Na 7-ce facet stał oparty o prawy błotnik i nie dało się go przegonić
Masz rację z tymi światłami, na 16-ce były włączone pulsujące światła, z tyłu Porsche widać na ścianie.
Jak na moje słabe możliwości i umiejętności, to i tak dziwne, że coś tam wyszło - jak z kompaktu.
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 03-04-2014 o 21:52
Łatwo nie jestFotografowanie aut na "targach" jest trudne i niewdzięczne
Tu ładne foty Dziewczyny na Poznań Motor Show 2014 - Strona 20 - Moto - WP.PL
Dziewczyny na Poznań Motor Show 2014 - Moto - WP.PL
Czy ma ktoś pomysł jak zostało lub czym sfocone ? FF +L ? Lampa ? PS ?
gdyby nie fakt ze posiadasz lustrzankę i dzięki temu jakość zdjęc jest na przyzwoitym poziomie to równie dobrze można by powiedzieć, że te zdjęcia zrobil starszy Pan z kompaktem. Tak jak na początku COŚ JESZCZE można było pozytywnego powiedzieć o zdjęciach tak o tych z modelkami to już nie, dlaczego? Na 5 zdjęć tylko na jednym hostessa spojrzała ci w aparat, reszta dziewczyn wygląda tam jak na spotkaniu z koleżanką (zdjęcia w parach) , pani od hyundaya przyciąga swoimi niesamowicie namalowanymi brwiami (to nie twoja wina, musiałem skomentować) , kobieta na masarzeże zostawie ocene tobie czy naprawde warto było je wrzucac?
Nad czym musisz popracować, nad WB , wiele z tych zdjęć spokojnie (jeżeli masz w rawie) mozna jednym kliknięciem ustawić do odpowiedniego balansu bieli. Dodatkowo stawiajac sie na takiej imprezie i chcąc zrobic reportaż nie możesz stać jak niedzielny posiadacz cyfrówki, musisz wejśc tam gdzie inni nie wchodzą i zobaczyć to czego inni nie widza, często wejść w interakcje z ludzmi, np hostessami które są dla ciebie darmowymi, dobrze ubranymi , z porządnym makijażem ( poza brwiami pani z hyundaya) modelkami. Kombinuj
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
To może ja dodam coś od siebie .....Nad czym musisz popracować, Na 5 zdjęć tylko na jednym hostessa spojrzała ci w aparat, reszta dziewczyn wygląda tam jak na spotkaniu z koleżanką
To są hostessy, przeważnie zwykłe dziewczyny które dorabiają sobie a nie płatne fotomodelki ....które albo dobrze pozują albo wypad z sesji...
Robienie im zdjęć jest BARDZO ciężkie, mają swoje humory, nastroje , problemy są zmęczone staniem tam przez kilkanaście godzin itp....
Do tego światło...ma oświetlać efektownie auta....przy fotografowaniu ludzi....to czasami efekt masakryczny i tłumy zwiedzających ludzi....
I oczywiście:
Prosimy więcejZdecydowanie za mało fajnych hostes !![]()
Ostatnio edytowane przez dziadowskibicz ; 26-04-2014 o 17:14