Pokaż wyniki od 41 do 50 z 68

Wątek: Średnio zaawansowany amator - przesiadka na canona (60d czy 70d? + jakie szkła)

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar RobertON
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie Odp: Średnio zaawansowany amator - przesiadka na canona (60d czy 70d? + jakie szkła)

Cytat Zamieszczone przez wenon Zobacz posta
    może jestem świeży na forum. ale za takie odpowiedzi to dziękuję bardzo-walę wprost wypchaj się i nie nabijaj bezsensownie postów bez żadnego wkładu merytorycznego.
    a chodziło mi o szkło, ale co niektórzy potrafią po tygodniu pracy podbudować człowieka.
    Spokojnie, nie unoś się bez potrzeby - przywykniesz, Kolega becekpl ma taki sposób wypowiedzi.

Co do sigmy 17-50/2.8 EX DC OS HSM, to dobry wybór do cropa, podobnie jak Tamron, ale najbardziej uniwersalny to C15-85.
    Za to szkło z górnej półki to Sigma 18-35/1,8. Świetne urządzenie, ale nie tak uniwersalne jak poprzednie.

60D to również dobry aparat, zwłaszcza na początku "lustrzanej" drogi. Niewątpliwie 70D nowocześniejszy (matryca, AF, ergonomia).
    Ale wielkiej różnicy nie dostrzeżesz pomiędzy obrazkami z 60D, a 70D.
    Może lepiej zdecydować się na tańsze body, a droższy obiektyw - łatwiej Ci będzie wszystko opanować.

Co Twoich wspomnień Fuji S6500fd, to mam takiego samego - starły się napisy na przyciskach, a "dziadek" dalej działa
    Ostatnio edytowane przez RobertON ; 04-04-2014 o 21:52

Uprawnienia umieszczania postów