ajj kurczę, nie mogę 6D, ja muszę sobie cały zestaw zrobić chociaż na początek, a wszystko i tak jest długiem... szukać po prostu będę dalej...
Canon 5D mk1 - stan lepszy niż BDBGdynia Chylonia ten taki nieobity ładny, ale bez serwisowego przebiegu
ajj kurczę, nie mogę 6D, ja muszę sobie cały zestaw zrobić chociaż na początek, a wszystko i tak jest długiem... szukać po prostu będę dalej...
Canon 5D mk1 - stan lepszy niż BDBGdynia Chylonia ten taki nieobity ładny, ale bez serwisowego przebiegu
ten wygląda duuuzo lepiej, może mieć faktycznie nieduży przebieg chyba ze był cale swoje życie na statywie w studio fotograficznym
zadzwoń i porozmawiaj, wybadaj do czego używał,zadaj parę konkretnych pytań
tym bym się zainteresował
Dziękuję za wszystkie wskazówki, dzisiaj stałam się szczęśliwą właścicielką body 5D z przebiegiem sprawdzonym dzisiaj 36 tys.teraz tylko obiektywy, lampa i działam!
![]()
2500, stan zewnętrzny idealny - żadnych rysek, nawet sanki niezjechane. Może dałoby się jeszcze z 200 zł taniej, ale patrząc na oferty allegro i tablicy zajęłoby mi konkretne miesiące szukane ideału, a po przejrzeniu z 40 ofert mam dość :P
Kuszące w jakim sensie![]()
![]()
Jeden obity jak nie wiem co, a drugi z Kanady
To już nic lepszego nie da się poszukać ?
Przy zakupie tej puszki należy się uzbroić w cierpliwość, bo trafiają się egz. naprawdę ładne.
--- Kolejny post ---
Ten jest spoko - mam nadzieję, że taki egz. nabyłaś. Gratulacje oczywiście![]()
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Dokładnie ten egzemplarz nabyłam, cena wzrosła po sprawdzeniu przebiegu w serwisie.
Szczerze mówiąc rzadko się trafiają takie zadbane, kierowałam się wcześniej głównie przebiegiem, całe szczęście mam problem z głowy![]()
a taki z przebiegiem 1360 zdjęć na pierwszej migawce i wyglądającym jak nówka na ile byście wycenili ?
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII