Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: Wymieniona migawka

Dopiero zaczyna Awatar kasiafot

Domyślnie Odp: Wymieniona migawka

ajj kurczę, nie mogę 6D, ja muszę sobie cały zestaw zrobić chociaż na początek, a wszystko i tak jest długiem... szukać po prostu będę dalej...
    Canon 5D mk1 - stan lepszy niż BDB Gdynia Chylonia ten taki nieobity ładny, ale bez serwisowego przebiegu

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

ten wygląda duuuzo lepiej, może mieć faktycznie nieduży przebieg chyba ze był cale swoje życie na statywie w studio fotograficznym
    zadzwoń i porozmawiaj, wybadaj do czego używał,zadaj parę konkretnych pytań
    tym bym się zainteresował

Dziękuję za wszystkie wskazówki, dzisiaj stałam się szczęśliwą właścicielką body 5D z przebiegiem sprawdzonym dzisiaj 36 tys. teraz tylko obiektywy, lampa i działam!

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Cytat Zamieszczone przez kasiafot Zobacz posta
    Dziękuję za wszystkie wskazówki, dzisiaj stałam się szczęśliwą właścicielką body 5D z przebiegiem sprawdzonym dzisiaj 36 tys. teraz tylko obiektywy, lampa i działam!
    ile dałaś? :d

2500, stan zewnętrzny idealny - żadnych rysek, nawet sanki niezjechane. Może dałoby się jeszcze z 200 zł taniej, ale patrząc na oferty allegro i tablicy zajęłoby mi konkretne miesiące szukane ideału, a po przejrzeniu z 40 ofert mam dość :P

Pełne uzależnienie

Canon 5D I stan bardzo dobry przebieg potwierdzony (4068943429) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. - z papierkami ale obity okrutnie jakby nim o ściany rzucać (edit. o kolega sobie zażartował, wymiana migawki w połowie 2012 i od tamtej pory podobnież 200 klatek)
    Canon 5D Mark I , Body Używany +Karta 2GB (4066718715) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. - bez papierów, jedynie licznik zdjeć wskazuje facetów 9300 a dodał 10000 dla "świętego spokoju" jak mówi.

obie propozycje kuszące, co byście brali?
    Kuszące w jakim sensie Jeden obity jak nie wiem co, a drugi z Kanady To już nic lepszego nie da się poszukać ?
    Przy zakupie tej puszki należy się uzbroić w cierpliwość, bo trafiają się egz. naprawdę ładne.

--- Kolejny post ---

ajj kurczę, nie mogę 6D, ja muszę sobie cały zestaw zrobić chociaż na początek, a wszystko i tak jest długiem... szukać po prostu będę dalej...
    Canon 5D mk1 - stan lepszy niż BDB Gdynia Chylonia ten taki nieobity ładny, ale bez serwisowego przebiegu
    Ten jest spoko - mam nadzieję, że taki egz. nabyłaś. Gratulacje oczywiście
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Dokładnie ten egzemplarz nabyłam, cena wzrosła po sprawdzeniu przebiegu w serwisie.
    Szczerze mówiąc rzadko się trafiają takie zadbane, kierowałam się wcześniej głównie przebiegiem, całe szczęście mam problem z głowy

Uzależniony Awatar FOTO-PAN
    Miasto
    Chrząszczyżewoszyce powiat Łękołody

a taki z przebiegiem 1360 zdjęć na pierwszej migawce i wyglądającym jak nówka na ile byście wycenili ?

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez FOTO-PAN Zobacz posta
    a taki z przebiegiem 1360 zdjęć na pierwszej migawce i wyglądającym jak nówka na ile byście wycenili ?
    Takich to już chyba nie ma
    Kiedyś widziałem podobne cudo z rzeczonym przebiegiem coś koło 5k zdjęć w cenie 3.200PLN.
    Niby OK ale teraz za niecały tysiąc więcej można nabyć 5DMk2
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Uzależniony Awatar FOTO-PAN
    Miasto
    Chrząszczyżewoszyce powiat Łękołody

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    Takich to już chyba nie ma
    Kiedyś widziałem podobne cudo z rzeczonym przebiegiem coś koło 5k zdjęć w cenie 3.200PLN.
    Niby OK ale teraz za niecały tysiąc więcej można nabyć 5DMk2

mam to "cudo" w domu a ostatnio brak weny do fotografii albo lenistwo i wygrywa olek pen, leży w plecaku nie używany i zastanawiam się czy nie wymienić go na "bilety banku narodowego"

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów