Właśnie na fejsie napisali:
"Podczas tegorocznych targów Film Video Foto w Łodzi, firma Canon będzie obecna nie tylko za pośrednictwem partnerów, ale także na własnym stoisku, gdzie zaprezentowana zostanie szeroka oferta profesjonalnych produktów wideo.
Stoisko Canon zostało zaprojektowane w formie ministudia, gdzie będzie można wypróbować najnowszy sprzęt, porozmawiać z ekspertami i dobrać rozwiązania optymalnie dopasowane do potrzeb. Wśród dostępnych produktów znajdą sią m.in. lustrzanki EOS 5D Mark III, EOS 6D, EOS 7D i EOS 1D X, kamery XF100, XF105, XF300, XF305, XA20 i XA25, które świetnie sprawdzają się podczas relacjonowania wydarzeń czy kręcenia filmów dokumentalnych i ślubów. Dopełnieniem będzie prezentacja produktów z serii Cinema EOS:kamer EOS C100, C300, C500 i obiektywów filmowych CN-E50mm T1.3 L, CN-E85mm T1.3 L, CN-E135mm T2.2 L.
Zapraszamy na stoisko 59"
Ja wejściówkę i tak mam za free a do tego blisko, więc się pojawię. Czy z drugiego końca Polski warto jechać? Faktycznie bym się zastanowił, bo poprzednie lata były takie seale za to ciekawe warsztaty był. Mam nadzieję że i warsztaty fajne będą w tym roku.