Pokaż wyniki od 1 do 10 z 52

Wątek: Techniki wykonywania zdjęć na sali podczas ślubu.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar RobertON
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie Odp: Techniki wykonywania zdjęć na sali podczas ślubu.

Cytat Zamieszczone przez Canonierzysta Zobacz posta
    Sorki, że to powiem, ale wiedziałem, że zawiodę się na dziale ślubnym.
    Piszecie wiele, o kasie, o zdjęciach....oto wnioski:
    - za fotografa trzeba zapłacić sporo bo przecież jak kosztuje to mało to to nie jest dobra fotografia ślubna
    - czas oczekiwania na zdjęcia - nieskończoność, a jak oddajesz zdjęcia następnego dnia/tygodnia to na pewno jest to dno ( swoją drogą... tyle czasu zajmuje Wam naprawianie swoich zdjęć?)
    - "my" jesteśmy super, a i inni nam tylko zabierają robotę, więc trzeba jeszcze bardziej podkreślić naszą wyjątkowość podnosząc ceny
    - biedni ludzie w ogóle nie powinni robić sobie wesel skoro nie stać ich na fotografa
    - wszystkie tutoriale są na necie, więc czego do cholery pytasz tu na tym specjalnie założonym wątku dla fotografii ślubnej?
    Rozumiem, że jest to Wasz zarobek i każdy orze jak może, ale przestańcie się puszyć, bo skoro udzielacie się na forum i w tym akurat wątku, to nie po to aby ganić każdego pytającego się Was o radę człowieka ( bo przecież to potencjalny kradziej Waszych cieżko zarobionych pieniędzy).
    Jak mając tyle antypatii dogadujecie się z klientem? Aaaa... już wiem... "on tylko płaci, ale to ja tu zadaję pytania"
    Wstydźcie się.
    Nooo... ale wsadziłeś kij w mrowisko i to kilka mrowisk, albo gniazdo os

Jak zostaniesz ślubnym fotografem z doświadczeniem, to docenisz inne punkty widzenia.
    Napisałem jako amator i uciekam, bo też mi się dostanie, a muszę zarobić na swój ZUS.
    Ostatnio edytowane przez RobertON ; 04-04-2014 o 10:46

Uprawnienia umieszczania postów