na pierwszym ujęciu tak wygląda bo tory po prawej są nieco wyżej (ale nie twierdze że nie jest krzywo)ale następne raczej jest gibniętedzięki hudy85
na pierwszym ujęciu tak wygląda bo tory po prawej są nieco wyżej (ale nie twierdze że nie jest krzywo)ale następne raczej jest gibniętedzięki hudy85
Fioletowy krab i tory ( 5 i 6) bardzo fajne, pieseł jest sympatyczny, ale zdjęcie pieseła moim zdaniem najsłabsze w tym zestawie
"Odwet"DD
kraby z własnej hodowli, mam nadzieje że za niedługo dodam nowe fotki jak się uda polowanie, na bobra ehehehehe już robie podejścia ale zawsze ucieka z kadru nie łatwa sprawa dzieki za wypowiedzi i opinie
ps. hudy jeszcze twoja galeryjka do przeglądupozdrawiam wszystkich
Moje już też rozstrzelane ;D
RobertON
Może założysz też galerie, chętnie bym obejrzał Twoje strzały, na pewno są świetne![]()
Jestem amatorem i z zawodowcami nie mam co się mierzyć. Ot takie pstryki, aby papa się cieszyła. Taka moja galeryjka ze wszystkiego.
http://www.canon-board.info/przyroda...-i-inne-95282/
Wieczorem, spokojnie poczekałem na głośne pluski i proszę. Widziałem jeszcze 2-3 szt. ale nie udało się ich sfocić.
Obserwowałem wodę i widać, w którą stronę płynie. Nie udało się podejść na brzegu, strasznie płochliwe, a ja nie mam tyle cierpliwości (może czasu)
Dwie fotki w galerii jak wyżej.
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 04-04-2014 o 10:06