Strona 2 z 31 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 306

Wątek: [2banan] moja galeria

2banan
    Guest

Domyślnie Odp: [2banan] moja galeria

na pierwszym ujęciu tak wygląda bo tory po prawej są nieco wyżej (ale nie twierdze że nie jest krzywo)ale następne raczej jest gibnięte dzięki hudy85

Valar
    Guest

Fioletowy krab i tory ( 5 i 6) bardzo fajne, pieseł jest sympatyczny, ale zdjęcie pieseła moim zdaniem najsłabsze w tym zestawie

"Odwet" DD

Valar
    Guest

Cytat Zamieszczone przez hudy85 Zobacz posta
    "Odwet" DD
    Oj tam zaraz odwet. Stosuję następujący test atrakcyjności zdjęcia: zadaję sobie pytanie czy chciałabym mieć to zdjęcie na pulpicie w komputerze, no i wynik jest taki że "oscar goes to" fioletowy krab a pieseł nie ma nawet nominacji

2banan
    Guest

kraby z własnej hodowli, mam nadzieje że za niedługo dodam nowe fotki jak się uda polowanie, na bobra ehehehehe już robie podejścia ale zawsze ucieka z kadru nie łatwa sprawa dzieki za wypowiedzi i opinie
    ps. hudy jeszcze twoja galeryjka do przeglądu pozdrawiam wszystkich

Moje już też rozstrzelane ;D

Pełne uzależnienie Awatar RobertON
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Cytat Zamieszczone przez 2banan Zobacz posta
    na bobra ehehehehe już robie podejścia ale zawsze ucieka z kadru nie łatwa sprawa dzieki za wypowiedzi i opinie
    Mam upatrzonego bobra w Warcie , a raczej rodzinkę - udało się zrobić foty z kilku metrów.

Domyślnie [2banan] moja galeria

RobertON
    Może założysz też galerie, chętnie bym obejrzał Twoje strzały, na pewno są świetne

2banan
    Guest

Cytat Zamieszczone przez RobertON Zobacz posta
    Mam upatrzonego bobra w Warcie , a raczej rodzinkę - udało się zrobić foty z kilku metrów.
    będzie możliwość zobaczyć rodzinkę kurcze może podpowiesz jak tego dokonałeś rano czy wieczorem ?? wszelkie porady mile widziane ja przeważnie startuje z wieczorka jak zacznę podkręcać czas naświetlania to nić nie moge złapać a z ranka nie widzę bobera

Pełne uzależnienie Awatar RobertON
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Cytat Zamieszczone przez hudy85 Zobacz posta
    Może założysz też galerie, chętnie bym obejrzał Twoje strzały, na pewno są świetne
    Jestem amatorem i z zawodowcami nie mam co się mierzyć. Ot takie pstryki, aby papa się cieszyła. Taka moja galeryjka ze wszystkiego.

http://www.canon-board.info/przyroda...-i-inne-95282/

Cytat Zamieszczone przez 2banan Zobacz posta
    będzie możliwość zobaczyć rodzinkę kurcze może podpowiesz jak tego dokonałeś rano czy wieczorem ?? wszelkie porady mile widziane ja przeważnie startuje z wieczorka jak zacznę podkręcać czas naświetlania to nić nie moge złapać a z ranka nie widzę bobera
    Wieczorem, spokojnie poczekałem na głośne pluski i proszę. Widziałem jeszcze 2-3 szt. ale nie udało się ich sfocić.
    Obserwowałem wodę i widać, w którą stronę płynie. Nie udało się podejść na brzegu, strasznie płochliwe, a ja nie mam tyle cierpliwości (może czasu)

Dwie fotki w galerii jak wyżej.
    Ostatnio edytowane przez RobertON ; 04-04-2014 o 10:06

Strona 2 z 31 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów