W dniu dzisiejszym dopłaciłem resztę kwoty. Mam nadzieję że zdążyłem![]()
W dniu dzisiejszym dopłaciłem resztę kwoty. Mam nadzieję że zdążyłem![]()
Ja już też wpłaciłem całość. Teraz tylko czekać na namiary![]()
wczoraj zapłacono całość
Dzisiaj ode mnie też poszła reszta kasy.
6D|5D+BG-E4|7D|40D+BG-E2|S14 f2.8 EX HSM|C 24L MkI|35L|C 50 f1.4|C 85 f1.8|C 100 f2.8 USM Macro|C 24-70 f2.8 L|C 70-200 f2.8 L IS|C 100-400 IS L|T 17-50|S 10-20 f4-5.6|C 18-200IS|C 580EXII|C 580EX i tyle...
Zapłacone w piątek (poprzedni) za dwie osoby,potwierdzenie wykonywania przelewu poszło na adres redakcji.
Na końcu wszystko będzie dobrze... a jak nie jest dobrze, to znaczy, że to nie koniec!
Podaję dodatkowe informacje szczegółowe:
blok warsztatowy - fotografia ślubna:
Tematyka:
Reportaż w aspekcie fotografii ślubnej – doświadczenia w pracy fotografa
Praca z modelkami w plenerze - komunikacja i zbudowanie relacji podczas zdjęć. W zależności od warunków - zdjęcia w świetle zastanym lub błyskowym.
blok warsztatowy - fotografia produktu
Tematyka:
- "CZARNE NA CZARNYM": problematyka oświetlania niestandardowych obiektów na przykładzie czarnych, szklanych opakowań kosmetyków - historia trudnego zlecenia.
- "WIRUJĄCE PŁATKI ZŁOTA": skuteczna fotografia opakowań z alkoholem - działania na nietypowym przykładzie.
- Wielopunktowe oświetlenie w portrecie modowym - stosowanie niestandardowych technik oświetleniowych.
Fotografia przyrody - jeszcze ustalamy szczegóły.
Na końcu wszystko będzie dobrze... a jak nie jest dobrze, to znaczy, że to nie koniec!
Witam z braku czasu dopiero dziś opłaciłem resztę kwoty
Sorry, bardzo mi przykro, muszę zrezygnować, mam ważne wesele w rodzinie. Żałuję bardzo.
1Ds, 5D plus L-ki (z grubsza licząc)
(...)
25. rokado
26. rkm-tom
27. fristajlor