Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Czy warto kupić eL-kę w takim stanie?

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie Odp: Czy warto kupić eL-kę w takim stanie?

Cytat Zamieszczone przez DrMike Zobacz posta
    ja bym wybral na twoim miejscu za ta kaske 70-200 f/4 usm....super szkielko pieknie rysuje , jest pancerne, lekkie i niezniszczalne nie pchaj sie w uszkodzone szkla....
    akurat niezniszczalne... padły mi dwie sztuki w rok. Szkoda gadać

A do założyciela wątku, nie pchaj się w złoma bo będzie płacz. Lepiej dozbierać i kupić nówkę, przynajmniej będziesz miał kwit w razie czego.
    Ostatnio edytowane przez trothlik ; 19-03-2014 o 22:31
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

To wygląda, jakby po piaskowaniu albo innym traktowaniu przez kota/kocicę. Może kotka miała zły makijaż i nie chciała sweetfotek. Nie mam nic do kotów ani ich właścicieli. Pytam się, gdzie był w takim razie filtr UV, który można by tanio wymienić? Nie lubię, jak ktoś nie szanuje sprzętu. Skoro soczewka tak wygląda to nie wiadomo, jak kto tym ciorał po plażach, bagnach itp. Ja bym nie kupił.

Początki nałogu Awatar homesicalien

Tak jak mówisz! Czarna Lka 80-200 to - paradoksalnie - teraz biały kruk. Kolega ma jako parę dla 28-70/2.8L i zazdroszczę, bo oba rysowały bardziej "stałkowo".

Potrafi ktoś coś powiedzieć o Interfoto?

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Cytat Zamieszczone przez Sezamek Zobacz posta
    Przednia soczewka wygląda tak:
    http://img30.tablica.pl/images_tabli...aj-zdjecia.jpg
    raczej od upadku to nie są rysy, może nieumiejętne czyszczenie szmatką z piaskiem
    Tele narazie nie kupię, pytałem bo wersje 2.8 są ze 3x droższe pierwszy będzie niestety rozrząd i maglownica w aucie a potem tele do lata mam jeszcze czas :P
    Kurczę, wygląda jakby gość ten obiektyw do betoniarki wrzucił i godzinę kręcił. Ja od takiego flejtucha bym nic nie kupił, bo nawet ostra reporterka ma swoje granice...
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

no cóż, służbowe szkło to jak służbowe auto

Coś już napisał
    Miasto
    Olesnica

O obiektywie 80-200mm należy zapomnieć, nie ma już chyba wsparcia serwisowego. Jak się zepsuje to 3 tys w błoto. Już bym wolał te 70-200 zmęczone kupić i wymienić przednią soczewkę i co tam jeszcze będzie trzeba.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Wrocław

Co właściciel tego szkiełko robił, że jest w takim stanie?
    Skoro to nie przeszkadza http://m.youtube.com/watch?v=vzOLbMP...ature=youtu.be
    Ja bym nie ryzykował. Koszt wymiany przedniej soczewki duży, a nie wiadomo w jakim stanie reszta elementów!

Wysłane z iPhone przez Tapatalk
    5DII | 17-40/4L | 24-70/2.8L | 70-200/4L IS | 430 EX

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Cytat Zamieszczone przez becekpl Zobacz posta
    no cóż, służbowe szkło to jak służbowe auto
    Moje auto służbowe wyglada tak jak prywatne albo lepiej . Prywatnym jeździ głownie żona. Tu bardziej wchodzi w grę osobowość człowieka.

Cytat Zamieszczone przez Przemasl1985 Zobacz posta
    Już bym wolał te 70-200 zmęczone kupić i wymienić przednią soczewkę i co tam jeszcze będzie trzeba.
    No właśnie problem z tym co tam jeszcze będzie trzeba. Jak ten obiektyw z zewnatrz tak wyglada, to nie oczekiwałbym "stanu kolekcjonerskiego" wewnątrz...
    Ostatnio edytowane przez Matsil ; 22-03-2014 o 15:05
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów