Pokaż wyniki od 1 do 10 z 123

Wątek: Crop jako dodatek do full frame?

Mieszany widok

Uzależniony Awatar jac+

Domyślnie Odp: Crop jako dodatek do full frame?

Cytat Zamieszczone przez 5pirit Zobacz posta
    Sorki za OT, ale skoro kolega tak bardzo chce od Ciebie odkupić całość za 2K to czemu wystawiłeś sprzęt w forumowym komisie?

Kolegi żadnego chyba nie było, tylko po prostu chciałeś się dowiedzieć za ile możesz sprzedać sprzęt
    Kolega jest, a przynajmniej jeszcze wczoraj był żywy . Sęk w tym, że ja nie byłem zbytnio najarany na sprzedaż, a on był BARDZO najarany na zakup. I w związku z tym kupił gdzieś mocniej zużytą 50-tkę o 70zł taniej. Jestem w o tyle komfortowej sytuacji, że chcę sprzedać, ale NIE MUSZĘ. Wspomniany kolega to ten typ użytkownika, który skacze z systemu na system szukając świętego graala i jak ma na coś parcie to nie ma zmiłuj - ma mieć i to już, natychmiast
    Ostatnio edytowane przez jac+ ; 19-03-2014 o 12:38
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Domyślnie Odp: Crop jako dodatek do full frame?

Cytat Zamieszczone przez miki450 Zobacz posta
    Autor nie ma 5D tylko 5D2.
    Gdyby miał 5D należałoby doradzić sprzedaż zabytku i pozostawienie 50D.
    Tak wiem. Piszę w skrócie tylko model, bez wersji. Oczywiście jest to Canon EOS 5D mkII.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez jac+ Zobacz posta
    Kolega jest, a przynajmniej jeszcze wczoraj był żywy . Sęk w tym, że ja nie byłem zbytnio najarany na sprzedaż, a on był BARDZO najarany na zakup. I w związku z tym kupił gdzieś mocniej zużytą 50-tkę o 70zł taniej. Jestem w o tyle komfortowej sytuacji, że chcę sprzedać, ale NIE MUSZĘ. Wspomniany kolega to ten typ użytkownika, który skacze z systemu na system szukając świętego graala i jak ma na coś parcie to nie ma zmiłuj - ma mieć i to już, natychmiast
    Tak to już niestety jest, że dla wielu ludzi najważniejsza jest cena, a nie aparat z pewnej ręki. Sam szukałem rok temu 50D z małym przebiegiem od kogoś znajomego, ale to w większości ludzie robiący śluby i zostawiali sobie 50D jako drugie body.
    C eos 6D | T 24-70/2,8 VC USD; C 70-200/2,8 L USM; C TCx1,4II | YN-568EX
    www.cobalt.fr.pl

Uprawnienia umieszczania postów