1 i 3 jak dla mnie niedoświetlone
Ciemno moim zdaniem
ciemno
[SIGPIC][/SIGPIC]
ciemno, nudno, paszportowo, steelseries'y siberia v2 dobre słuchawki do grania w gry (sam posiadam) tandetnie wyglądają na tak ładnie ubranej dziwczynie
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
Następnym razem pamiętaj, żeby włączyć lampy jak będziesz błyskaćA na poważnie, można jeszcze dużo z tych zdjęć wyciągnąć, jeśli masz je w RAWach, niestety, pomijając, że ciemne - fatalnie zaświecone, niedoświetlone duże partie postaci, twarz jedynie na ostatnim zdjęciu oświetlona lepiej, chociaż przez słabiutką stylizację i niezbyt ciekawą mimikę modelki ani tutaj ne mamy do czynienia z czymś co zatrzymywało by na dłużej. Dodaktkowo, jak na studyjne zmagania to zupełnie brak tu jakiejkolwiek obróbki. Kadrowo również słabo, najlepiej znowu ostatnia klatka, później 4 a na końcu wszystkie pozostałe zdjęcia. Brak makijażu w studio też raczej nie powinien mieć miejsca, chyba, że taki koncept. Pozy modelek nie trafione, a tak właściwie, to należało by zacząć od tego, jaki był cel tej sesji? I ciekaw jestem, czy błyskałeś ze światłomierzem, bo nie wiem czemu taka siła świateł akurat a nie inna.
4 nie jest takie złesłaby kontakt z modelką widzę ale warsztat trzeba trenować, wiec sie nie poddawaj. Wiesz już co jest nie tak! czekamy na więcej
![]()