Oglądał ktoś może z koleżanek i kolegów któryś z tych aparatów na żywo?
Canon 5D mark III (4049509472) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Aparat fotograficzny Canon EOS 5D Mark III (4050407380) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Pozdrawiam
Oglądał ktoś może z koleżanek i kolegów któryś z tych aparatów na żywo?
Canon 5D mark III (4049509472) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Aparat fotograficzny Canon EOS 5D Mark III (4050407380) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Pozdrawiam
ten drugi dobrze rokujena wałek
zdjęcie kradzione z sieci, wystawiony w kategorii aparaty kompaktowe...
https://www.google.pl/search?tbs=sbi...KFcuoeA949oLcA
O fakt - dzięki![]()
zoomi jak to może być wałek skoro wyłącznie odbiór osobisty - napadną Cię i obrabują ?![]()
![]()
![]()
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
mnie nie - mam już 5d3 i nie planuję kolejnego![]()
![]()
może i nie wałek tylko roztrzepany sprzedawca... kto to wie
z drugiej strony ktoś kto wystawia 5d3 w kategorii "aparaty kompaktowe" może mieć też trudność
z ogarnięciem takich utrudnień jak podanie kosztów i sposobów wysyłek![]()
Mnie tylko rozbroił powód sprzedaży "wyjazd".Przy takich okazjach, nawet zarobkowych, aparat był jedną z pierwszych rzeczy, które pakowałem do plecaka/walizki...
![]()
Nadal więcej sprzętu niż umiejętności...
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
zależy - jak jedzie do czarnej dziury to może nie potrzebować aparatu![]()
Jasne, można i tak, ale przy okazji wyjazdu prędzej się pozbywają stacjonarki, telewizora czy bardziej gabarytowych ruchomości.Podawanie tego jako powód sprzedaży samochodu to już klasyka.
W czarnej dziurze też by się pewnie coś interesującego znalazło dla niektórych.
Kwestia nowej sztuki i lepszej ceny to już bardziej, ale z drugiej strony to pewnie szybciej by szkło jakieś sprzedał. Do 5D raczej nie miał 18-55, także na bilet i start by było.![]()
Nadal więcej sprzętu niż umiejętności...