Pokaż wyniki od 1 do 10 z 212

Wątek: Canon 6D/5Dmk3 + jeden obiektyw w podróż

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Canon 6D/5Dmk3 + jeden obiektyw w podróż

Cytat Zamieszczone przez pawel11 Zobacz posta
    Dziękuję wszytskim za dotychczasowe wypowiedzi.
    Myślę, że na wyjazd z plecakiem mniejszy 6D powinien być bardziej poręczny i zawsze to troche lżej w plecaku.
    Zastanawiam się czy przy nowym canonie 24-70 f2.8 II dam rade robic zdjęcia z ręki, np zachodów/wschodów słońca w górach bez statywu :/
    Dlatego właśnie myslę o tamronie 24-70 lub canonie 24-70 f4 IS. Malutki statyw byłby jakimś rozwiązaniem, ale w przeszłości już miałem problemy na lotnisku ze statywem w bagażu podręcznym.
    Obawiam się tylko loterii z tamronami i autofocusem
    Wracając do tematu skoro chcesz się oprzeć na jednym tylko szkle do 6D, to przynajmniej niech będzie ze stabilizacją. Przy 6D spokojnie powinieneś dać radę, tylko zastanów się między 24-70 a 24-105, obydwa z IS.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
    Do Bolek,jak tobie w kieszeń nie zaglądam.Wydaję kasę tak jak chcę: na wódkę,aparaty czy podróże.
    jak będę chciał to wbiję swoim aparatem gwóźdź w deskę ,
    i co wtedy napiszesz ?
    Nie do wiary jak niektórym zal dupę ściska z byle powodu
    Mało mnie obchodzi na co wydajesz pieniądze - nie masz młotka, to Twój problem.
    Niestety nie pogadamy sobie, bo na niekulturalne zaczepki nie zwykłem reagować
    Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 14-03-2014 o 21:35
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Uprawnienia umieszczania postów