pole do popisu mialeswilki nie sa ostre
i zla troche perspektywa , zobry za to rewelka , co do ostatniego , to zostawie to bez komentarza
![]()
pole do popisu mialeswilki nie sa ostre
i zla troche perspektywa , zobry za to rewelka , co do ostatniego , to zostawie to bez komentarza
![]()
to sa piekne zwierzaki , ale ja inaczej bym je ujal , tymbardziej ze jest mozliwosc , mimo to brakuje mi tam czegos, ale to tylko moje oko
czy na 1 zdjęciu wilk niesie resztkę nikoniarza ??....
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
To raczej Tomasz powinien się cieszyć że nikoniarze jako "odmieńca" go wilkom nie rzucili![]()
Saurus
Prawo Murphy'ego: "Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy"
"Sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie" - Elbert Hubbart
Galeria WWW
u mnie , jeden facet ma hodowle wilkow i chce za dwie godziny focenia tych zwierzat 250$ , zekomo gwatantuja dobre fotki , jeszcze sie nie skusilem na to , ale chodzi mi to po glowie , bo kocham te zwierzaki , a wdzikich wilkow w moich dstronach nie ma, jednak w Polsce jest wiele mozliwosci
co do fotek , to czemu wilki sa tak pociete , nie ma calego , i czy mogles jego np focic podczas polowania na zwierzyne i podczas posilku , oczywiscie ich posilku ??
na zubry mam 4 h drogi samochodem , napewno tam sie kiedys wybiore![]()
Fajne te wilki na śniegu i żubry, szczególnie ta fotka w ruchu, zderzenie.
Mamy zimę więc powiem Ci, że czarny pudel pięknie się sprawdza na śniegu i murzyn, i pingwin. ;-)
Pozdrawiam
PrzemoC
Parę całych jest, ale jakoś nie lubie takich całych kadrów... Zwierzęta były focone w rezerwacie pokazowym, to jest taki odpowiednik zoo niestety... Czyli wszystko przez siatki (co widać na niektórych zdjęciach - nie bawiłem się w czyszczenie). Te wilki nie polują, są karmione mięsem i właśnie przy tej okazji mogłem im robić zdjęcia - przez przypadek tak trafiliśmy.
Zrobiłem z niej plakat A2, fajnie wygląda
http://tomaszg.pl/foto/05Horni/snieg/img_8038.htmlMamy zimę więc powiem Ci, że czarny pudel pięknie się sprawdza na śniegu i murzyn, i pingwin. ;-)
a co to sie tu z tlem podzialo?
http://tomaszg.pl/foto/05bialowieza/.../img_6932.html
Pkt 8 Regulaminu - niedozwolona stopka tu była...