w Operze tez nie dziala
Wreszcie udało mi się przekopać przez zdjęcia z Festiwalu Szantowego Kopyść. Ostrzegam, że jest ich całkiem dużo, ale jakoś tak wyszło...
W szczególności polecam katalogi:
Ryczących Dwudziestek
Ponton Bandu
oraz Mechaników Szanty
Zapraszam do wyrażania krytycznych uwag.
To ja skomentuje te co tu są :wink:
1. brzydko obcięta gitara, myśle że ja bym skadrował troche niżej i szerzej
2. coś mi tu nie pasuje ale nie wiem dokładnie co, generalnie fajna mina
3. troszke szerzej bym dał
4. najfajniejsze z tych 4 zdjęćKadr mi się ten podoba.
Reszty to za dużo oglądania.
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
"Mechaników Szanty" - IMHO najlepsiejsze, do pozostałych można by się jedynie kadrowania przyczepić
aaa ... no i muflo-endżin - wymiata !!
Przy okazji battle trafiłem na taką niezbyt przyjemną imprezę:
Pożar stawów hodowlanych na Dojlidach
Jacyś smarkacze (tak podejrzewam) podpalili trzciny, a strażacy nie dali rady gasić, bo było to poza ich zasięgiem. Tylko stali i patrzyli. No, i pilnowali, żeby na brzeg nie wylazło![]()
Wrzucam parę zdjęć, które odpadły przy selekcji do bitwy.
Ptaki
Zapraszam do oceny porównawczej![]()
Najbardziej bodoba mi sie fota pliszki zoltej (?) i ostatnia fota pliszki siwej.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Szkoda, ze jakosc nie jest jak z 5D + 400/5.6...ale znam ten bol.
Do perkozow blisko podchodziles? Mnie te ptaki nie lubia (jak wszystkie) i mimo usilnych staran uciekaja z kilometra
![]()
Bardzo pozytywnie pliszka siwa(ostatnie zdjęcie z serii)
szkoda że nie na jakiejś gałązce tylko na poręczy ale i tak fajnie
EDIT
nie na poręczy tylko na szynie kolejowej![]()
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC