A może ciebie to nie śmieszy? Jakieś nudne i głupie? Zwłaszcza w szopie?
jak powiada niejaki gawryl - łeeeZamieszczone przez Tomasz Golinski
mnie tam sie widzą ostre listki centralnie i po lewej z tyłu
no ale chyba wartoLekki krop, jakos 80% oryginalnego kadru. Ten lens tak ma. Mysle o wymianie go na 70-200/4 ale to drogo...
takie małe światełko, goście z lotniskowca zgodzili się mi przyświecićNie było lampy. Zza pleców światło od portu.naprawdę fajne światło na burcie 8)
si, a ta jest dużo fajniejsza. No chyba że chodziło o lawęCo się powtarza? Druga fota z łódką?![]()
Hm, może typowy błąd z przekadrowaniem. Ostatnio nauczyłem się używać pozostałych punktów AF (dziwnie związane z nabyciem 50/1.8 )Zamieszczone przez Kubaman
właśnie nie wiem, czy będę widział różnicę. waży tyle samo, zakres mniejszy w górę, ale może ostrość+crop to zrównoważy...no ale chyba warto![]()
Znane francuskie lotniskowce na węgiel drzewny zasilanetakie małe światełko, goście z lotniskowca zgodzili się mi przyświecićnaprawdę fajne światło na burcie 8)
si, a ta jest dużo fajniejsza. No chyba że chodziło o lawę![]()
![]()
http://tomaszg.pl/foto/05krakow/img_7706.jpg.html to mi sie podoba.
Hehehe, jeden kon chyba stracil gloweZamieszczone przez Venio
![]()
Mam takowe Tomku ale chyba nie jest taka ostrość jak u Ciebie bo ja robiłem z łapy![]()
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
Wybieram się wkrótce do Wasilkowa na ten cmentarz nocą/wieczorem. Podobno figury są fajnie oświetlone. Danisz, jak będziesz w Białym to choć też.