Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 34 z 34

Wątek: Jaki korpus do obiektywu 400 5.6l?

Początki nałogu Awatar biodar

Domyślnie Odp: Jaki korpus do obiektywu 400 5.6l?

Cytat Zamieszczone przez eleroo Zobacz posta
    [...] Mam obie puchy, jeśli bardzo chcesz mogę strzelić coś tym samym szkłem (ale nie mam tej czterysetki do dyspozycji) i sobie porównasz kropy i niekropy
    Gdybyś była tak miła i strzeliła dwie fotki czegoś tego samego to bardzo chętnie - najdłuższym szkłem jakie masz, tylko gdzieś w słoneczny dzień. Namiary mail'owe na prv. Dzięki z góry

Do porównań na dprviev kiedyś dotarłem z jakimś innym szkłem i jakoś to inaczej u mnie wyglądało niż w teście. Pewnie mój błąd w wykonaniu zdjęć.
    Ostatnio edytowane przez biodar ; 31-01-2016 o 22:37

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Cytat Zamieszczone przez RobertON Zobacz posta
    Nie zgadzam się, prawy obrazek jest ostrzejszy
    Ale dziękujemy za starania.

Nie dziękujcie obywatelu, nie ma za co - to dowodzi, żeście nie zrozumieli, może nie dość jasno wam wytłumaczyliśmy.

Nie może być ostrzejszy: jeżeli jest to wynika z zamulenia wskutek kropowania w jakimś softwarze. Jak napisaliśmy, krop to krop - musi wyjść dokładnie to samo jak sie to zrobi dokładnie, bowiem obrazek z 5ds musi byc bardzo podobny do obrazka z 5ds I na to nie ma rady.
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Pełne uzależnienie Awatar RobertON
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Zrozumiałem, he...he dlatego dołożyłem - emotikonek niech będzie x3

Pełne uzależnienie
    Miasto

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    krop to krop - musi wyjść dokładnie to samo jak sie to zrobi dokładnie, bowiem obrazek z 5ds musi byc bardzo podobny do obrazka z 5ds I na to nie ma rady.
    Owszem ale dopiero ze statywu, przynajmniej w moim przypadku. Wczoraj robiłem z ręki bo tak sobie ten user biodar wymyślił ("Powiedzmy jakieś przykładowe parametry czas 1/1250 (bo z ręki) f5,6 i iso 800 bo zwykle tak się to na razie w moim przypadku kończy."), dziś zrobiłem poprawkę ze statywu z samowyzwalaczem na 2 sekundy, Live View:

Poprawka mkamelg ff versus crop - Free Image Hosting

Tu już chyba można uznać iż jedno z drugim się zrównało.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów