Strona 9 z 29 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 284

Wątek: [hudy85] moje różności

Domyślnie [hudy85] moje różności

Oczywiście mam świadomość tego, że każdy konentarz jest na wagę złota, dzięki krytyce zmieniłem perspektywe, a pochwały traktuję jako postęp. I jedno i drugie motywuje do dalszej nauki i kolejnego kroku w kierunku lepszych zdjęć
    Oczywiście wiem, że to jeszcze długa droga, ale już się cieszę
    Lufa w planach właściwie od dawna i jeżeli przekonam się do wspomnianego tamrona, to jutro jadę, testuję i kupuję
    ...a jeszcze do ptaszka wracając, przyczaiłem skubańca na taką odległość, że może nawet moją 105tką bym go świetnie złapał, ale kiedy wydarł ten swoj skrzeczący dziób w najmniej oczekiwanym momencie, musiałem już bardziej skupić się na złapaniu swojego korpusu niż uwiecznieniu go w kadrze to naprawdę specyficzny kurczak
    Ostatnio edytowane przez hudy85 ; 03-05-2014 o 22:48

Coś już napisał Awatar Boogie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Odp: [hudy85] moje różności

Jedź, testuj i kupuj. Tamron 70-300VC USD to naprawdę fajne szkło. Szybkie i stabilizacja działa świetnie.

2banan
    Guest

ale bajka t70 300 heh ja muszę takowy zakup zrobić
    45 bardzo ładne, a 46 ślimak super pomysł , ja mam jak po puszce z browara zasuwa
    na temat portretów nie wypowiem sie wiele bo sam nie mam wiele pojęcia
    na pewno Pinokio jest koleś super , pozdrawiam

55. Pierwszy pstryk tamim

Coś już napisał Awatar Boogie
    Miasto
    Poznań

Bardzo udany pstryk

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

Cytat Zamieszczone przez hudy85 Zobacz posta
    Oczywiście mam świadomość tego, że każdy konentarz jest na wagę złota, dzięki krytyce zmieniłem perspektywe, a pochwały traktuję jako postęp. I jedno i drugie motywuje do dalszej nauki i kolejnego kroku w kierunku lepszych zdjęć
    Oczywiście wiem, że to jeszcze długa droga, ale już się cieszę
    Lufa w planach właściwie od dawna i jeżeli przekonam się do wspomnianego tamrona, to jutro jadę, testuję i kupuję
    ...a jeszcze do ptaszka wracając, przyczaiłem skubańca na taką odległość, że może nawet moją 105tką bym go świetnie złapał, ale kiedy wydarł ten swoj skrzeczący dziób w najmniej oczekiwanym momencie, musiałem już bardziej skupić się na złapaniu swojego korpusu niż uwiecznieniu go w kadrze to naprawdę specyficzny kurczak
    uuu...no to będziesz musiał uzbroić się w stalowe nerwy. Nie takie odgłosy można w lesie usłyszeć, czasem też nie do końca wiadomo, jak się zachować i można się konkretnie spietrać Tym razem go widziałeś,czasem jednak potrafi znieruchomieć w zaroślach czekając, abyś przeszedł obok. Jak go widzisz,jest ok, ale bywa tak,że idziesz na niego nie widząc go,wtedy wyskoczy ci spod nóg przyprawiając o niemal zawał. Najczęściej robią tak samice nie chcąc zostawiać gniazda, a te są o wiele trudniejsze do wypatrzenia ze względu kolory. ale można trafić gorzej, uwierz mi. Ciekawe ujęcie księżyca, spróbuj z jakąś kompozycją,masz dobre iso w puszce, możesz pokombinować z przestrzałem między drzewami lub klimatyczną architekturą,takie gotyckie foto.
    Ostatnio edytowane przez słowiczek ; 10-05-2014 o 22:27

Boogie - dzięki dzisiaj bulem zapolowac na kaczki, wiec chyba jutro pochwale sie jakims kolejnym

słowiczek - to chyba stalowe nerwy i ze 2 pary majtek )

Miasto
    T.M.

...i spodnie z szerokimi nogawkami

Kolejne testy nowego nabytku Dzisiaj będzie dużo kaczek

56. Ptaszek

57. ułamki sekundy i złapałbym i kupę )

I parę kaczuch...

58. o zachodzie słońca

59.

60. z za krzaka

61. w locie

62. i przed lądowaniem (poruszone, ale i tak mi się spodobało)

63. i drzewko, które jakoś mi wpadło w oko
    Ostatnio edytowane przez hudy85 ; 12-05-2014 o 02:35

Miasto
    T.M.

56 szpak tak, ale nie tak
    58,59,60 przestrzały(tak to nazywam) prezentują się ładnie,59 może ciut za ciemne i trochę ucieka na prawo,gdzieś widziałem podobne,drzewo byłoby lepsze w równym świetle. 61 kadrowałbym inaczej,tu pomocne są galerie mistrzów, też jestem na tym etapie. Krzaka z 60 mogłeś wyciąć. Dajesz dalej
    Ostatnio edytowane przez słowiczek ; 12-05-2014 o 10:59

Strona 9 z 29 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów