Strona 6 z 29 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 284

Wątek: [hudy85] moje różności

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

Domyślnie Odp: [hudy85] moje różności

A cyknij to drzewo z żaby,mz będzie więcej potęgi. 41,ogólnie się podoba,szklarnia ciut nie pasuje,ale na to że jest wpływu nie miałeś. Tu bardziej na miejscu byłoby zdanie kogoś,kto cyka dużo architektury,taka opinia byłaby z pewnością cenniejsza od mojej. Bardzo ciekawy drugi plan,chmury ułożone prawie wektorowo,szukałeś może wtedy słońca parę godzin później? Lew i w ogóle rzeźby czy pomniki to temat -rzeka na foty. 34-36, czy to ten sam koń,co stał przy krzyżu?

Domyślnie [hudy85] moje różności

Hehe, to nie tan sam, ktory walil pod pomnikiem :P
    Co do 41, czekalem az do poznego wieczora, niestety slonce bylo uparte i zaszlo z innej strony, a tak poza tym bylo za chmurami, jeszcze mam kilka z tego miejsca, musze tylko przygotowac
    Ostatnio edytowane przez hudy85 ; 07-04-2014 o 20:21

Cytat Zamieszczone przez hudy85 Zobacz posta
    Generalnie to nie wiem co Ty do mnie teraz powiedzialas, ale to chyba komplement (tak na prosty jezyk ), wiec dziekuje )
    Własnie tak
    Neuschwanstein to taki ładny zameczek w południowej Bawarii

Valar
    Guest

Generalnie to nie wiem co Ty do mnie teraz powiedzialas, ale to chyba komplement (tak na prosty jezyk ), wiec dziekuje )
    Neushwannstein to zamek na którym wzorowany był zamek królewny śnieżki

Google Image Result for http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e8/Neuschwanstein_Castle_LOC_print_rotated.jpg

Gdyby nie ten przeszklony element i przymurówka przy nim to byłoby tak jak mówi Hladgunnr. To coś strasznie szpeci tę budowlę, normalnie ni w d***pę ni w oko.

Domyślnie [hudy85] moje różności

Macie rację, może gdybym złapał zamek trochę pod innym kątem (żeby ta szklarnia nie wyglądała jak wystający kwadrat), byłoby nieco...inaczej
    Ostatnio edytowane przez hudy85 ; 09-04-2014 o 12:05

Valar
    Guest

Macie rację, może gdybym złapał zamek trochę pod innym kątem (żeby ta szklarnia nie wyglądała jak wystający kwadrat), byłoby nieco...inaczej
    zdjęcie jest spoko, to budowla jest oszpecona

Dzięki

2banan
    Guest

no hudy niezłe fotki, konik ładniejszy w kolorach jak dla mnie, resztę nawet nie wiem czego można by się czepić więc niestety dopuszczam krytykę ( ale bądź czujny ja nie sypiam i czekam )
    Ostatnio edytowane przez 2banan ; 09-04-2014 o 16:56

Hehe nie ukrywam, że na to liczę
    No i cieszę się, że galeryjka zaczyna się podobać, bo to oznacza, że nauka i Wasze wzkazówki nie idą na marne
    Dzięki

42. Jeszcze jedno znalezione ujęcie drzewka przy zamku.

Strona 6 z 29 PierwszyPierwszy ... 4567816 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów