Mz, czyli z amatora:
101- nieciekawy dekiel mogłeś obciąć /podejść /zwiększyć ogniskową, miałbyś więcej fontanny na zdjęciu
102 jak wyżej,czyli ciut (małe ciut) bliżej, bw trochę za blade. Pomysł dobry, to jeden z lepszych tematów fotek z wakacji
103- aquarius- ciekawe ujęcie, ja jednak pokusiłbym się o profil ze zdjęcia nr 101, wypełniłbym lewą stronę rzeźbą, reszta do rozmycia
104- zrób jeszcze jedno z drabiny. Ładna "ciężka" jak ją nazywam obróbka, trochę bym rozjaśnił.
Generalnie podoba mi się cała twoja galeria, jedne zdjęcia bardziej udane, inne mniej, masz też tzw. cukierki. Fotografia sprawia ci radość, i o to chodzi. Szczegóły dopracujesz.
Dzieki
Co do 103, to akurat ta strona byla ciekawszaz drugiej mialbym smietnik i kupe kolorowych mieszkan
101 probowalem z kazdej strony, ale za nic nie umialem ulozyc dobrej kompozycji
Musze sie jeszcze troche nacieszyc![]()
Gdzie ta fontanna stoi?
na 101 budynki są stare więc może wystarczyło bytroszkę bilżej i kucnąć,tak aby tylko zasłonić fontannom auta i sklepiki naprzykład
Ostatnio edytowane przez 2banan ; 11-08-2014 o 05:26
Słowiczek - fontanna jest w Prudniku
Bananek - tak tez probowalem, ale mocno znieksztalcone bylo, myslalem pozniej, czy moze nie lepiej bylo sie odsunac i na dluzszej ogniskowej, tylko szkoda mi GO bylo, a to wlasciwie by mi tylko fotke poprawilo, bo by rozmylo troche te szopy
Moglem dluzej poprobowac![]()
Ostatnio edytowane przez hudy85 ; 11-08-2014 o 07:05
105. Byczek (troche ostrosci brak, ale to spojrzenie...)
ja mam tak czesto że jak przeglądam dzieła właasne na pc to stwierdzam że mogłem jaszcze tak czy tak pstryknąć ,ale zazwyczaj już po ptakach hehhe
czyli nie błysnołem z radą na super nr.101bywa
105 takie ciekawe ale dlaczego bw
A nie wiem, troche za kolorowo mi sie wydawalo i byczek sie gubil![]()
Jakby coś czerwonego zobaczył, na pewno bardziej by się pokazał.hudy musiałbyś wtedy podjąć zdecydowane kroki. Jak najdłuższe oczywiście
. Tzw. ucieczka z pogróżkami
![]()