Strona 11 z 29 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 284

Wątek: [hudy85] moje różności

Domyślnie Odp: [hudy85] moje różności

Hehe, babcie zagladaly caly czas i chyba mnie obgadywaly :P
    Mialbym fajne ujecia kawki, jak sie pudelkuem zapalek bawily na lawce, ale wszystkie kurcze poruszone. Brakuje swiatla w parku w pochmurny dzien, nawet przy wysokim iso

68. Jeszcze kawka kolo krzaka (byc moze warta uwagi)

69. Kwiatek 2

70. I zaciagniecie plynu )

Swoja droga, ktos moze wie co to za kwiaty?

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

68 mała czarna? Są też albinosy, tzn. białe mają tylko szyje, ale to i tak unikat.

dokladnie mala i czarna

Miasto
    T.M.

69 prawdopodobnie begonia. Wracając do kawki, jeżeli skupiasz uwagę na niej, kadruj troszkę inaczej. Masz ładne ostrzenie na tuję i kawkę i tyle wystarczy. Ławka, czy inne parkowe rekwizyty ok, ale jeżeli chcesz pokazać park jako temat, a kawkę przy okazji, bo jest,bo fajnie pozuje.

Cytat Zamieszczone przez hudy85 Zobacz posta
    Hehe, babcie zagladaly caly czas i chyba mnie obgadywaly :P
    Mialbym fajne ujecia kawki, jak sie pudelkuem zapalek bawily na lawce, ale wszystkie kurcze poruszone. Brakuje swiatla w parku w pochmurny dzien, nawet przy wysokim iso
    Dokładnie zapamiętaj,w którym dniu to zauważyłeś, bo to jest początek podchodów do lepszego 300 lub poszukiwanie 400 lub więcej. Prędzej, czy później staniesz przed pytaniem czego chcesz od fotografii- czy idziesz na żywioł i krok po kroku pniesz się po białą lufę, czy pozostajesz przy tym co masz, bo to ci wystarczy. Nie piszę o zawodowstwie. Amator też może chcieć robić wysokiej jakości fotografię, do której sprzęt jest jednak pieruńsko drogi... Z beczki obok- 70-300 w większości przypadków wymaga dobrego światła, przesłona 4.0 to przeciętna wartość, a niemal wszystkie od tego się zaczynają. Tutaj do głosu dochodzą jeszcze obiektywy o bardzo dobrej plastyce obrazu,z drugiej strony nie sposób wyprodukować obiektyw wszystkomający... A jeżeli już coś się pojawi to wygląda to tak: http://blog.joergboesche.de/wp-conte...m-f56_2199.jpg ... i zamiast statywu wymaga podstawy pod ckm lub Pudziana do zdjęcia z ręki .Powolutku zbieram...a na razie cykam tym, co mam. I czasem zaglądam tu: www.foto-ptaki.pl - Grzegorz Leśniewski.

Widzialem ta sigme, w czasie poszukiwan swojej lufy
    Wygladem przypomina raczej dobry teleskop no i stad cena z kosmosu, bo chyba granice 100 000
    Jakosc na pewno jest tak powalajaca jak cena, ale nawet gdybym mial takie pieniadze, to chyba wybralbym cos bardziej porecznego
    Lubie duzo zagladac w rozne miejsca, a z tym to bym sie w zadne nie wcisnal
    ...roznice miedzy tamim a maja L'ka (kitowa) zauwazam, nawet troche zaczalem zalowac, ze nie poczekalem, trzeba jednak cieszyc sie tym, co sie ma... a dalej zobaczymy
    Kolejny teleskop na pewno bedzie bialy

Jeszcze 2 z mewa w roki glownej (troche poruszone, wiec zastanawialem sie czy dodac)

71.

72.

73. Karpicha na wyciagniecie reki. Przydalby sie polar. (I jakis podbierak )

75. Perkoz na jajach i postawa bojowa w stosunku do podplywajacej kaczki.

Miasto
    T.M.

75 masz u siebie perkoza dwuczubego??? Teraz to już po ptokach, ale w przyszłym roku czatuj z aparatem nad wodą w okresie łączenia się w pary. Ten gatunek ma jeden z najbardziej widowiskowych tańców godowych. Widok wart wielu wyrzeczeń.
    . Zielona trawka się wcięła, poza tym jest super.

Coś już napisał Awatar Boogie
    Miasto
    Poznań

Perkoz bardzo fajny, ten karp mi wygląda jak trochę przypadkowo pstryknięty.

Strona 11 z 29 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów