Ostatnie strzelane prosto w niebonie ma gdzie sie schowac, wszedzie cos sie swieci
![]()
Ostatnie strzelane prosto w niebonie ma gdzie sie schowac, wszedzie cos sie swieci
![]()
Musisz próbować poza miastem... Ja może wreszcie się zbiorę, teraz miałem akcję "remont". Zakończona. Nareszcie. Sierpień na takie foty jest najlepszy, jak poświęcisz nockę, to załapiesz się jeszcze na ranek. Wymagana ciekawa miejscówka i duży termos z kawą, ew.jakiś kumpel. Może być Leszek Chmielewski![]()
Z leszkiem to ja nie wychodze, zbyt wylewny. Pozniej sie konczy: "ja go w morde, a on mnie na ziemie"
Jeden na jednego. To uczciwe![]()
98) kapliczka super tylko może bez tego rowerka (zapewne twój, i nie twierdze że brzydki )
99) pewno ja bym tak nie na malował,jak to jest zrobione gdzieś pomieszczeni np. kościół to ładnie wyszło bo tak jak w rudniku przyjaznego światła niema u proboli w pracy
100) już setka trzeba to oblać, pomysłowo, choć ciemnawe dołem, choć przy krzyżu piasek i początek nogi od dołu a reszty nie ruszać mogło by coś poprawić
Rowerek kolegicelowo strzelony, pomyslalem, ze bedzie to ciekawy pomysl na zachecenie do takiej wyprawy wlasnie rowerem
![]()
a jak tak to spoko, szkoda że kolega niema nieco starszego stylu rowerka
98 i 100 bardzo stylowe, zaciemnienie na 100 to kwestia pomiaru światła, takie kompozycje to prawdziwa sztuka wyboru, co chcesz podkreślić / pokazać. Twój kierunek jest dobry, ale rower...no nie bardzo. Pozdrówka![]()
Dzieki chlopakiten rower to chyba rzeczywiscie kiepski pomysl
![]()