Ruiny mają potencjałbrakuje tylko obiektu (modela/modelki) i odpowiedniego ustawienia
pomyśl o tym
Ruiny mają potencjałbrakuje tylko obiektu (modela/modelki) i odpowiedniego ustawienia
pomyśl o tym
Pkt 8 regulaminu forum
Sprobuje cos pokombinowac![]()
172 Może się spodobać, jak tapeta na ekran. Może lekko niebo bym przyciemnił i format 16x9.
Tą ruderę to można sobie darować, ale to takie amaotorskie zdanie![]()
Wyspa zdecydowanie na tak, zdjęcie z pomysłem, można go czytać na wiele sposobów. Wiosennie...bardziej spacerowo. Niebo na 174, zaczyna "mówić", ale jeszcze było za widno. Nie przepaliłeś ciut boćka ( nie przypaliłeś boczku) ? Gdzieś Ty wszedł, że gniazdo masz niemal na linii wzroku
![]()
174-175 Rozumiem, że do rodzinnego albumu.
176 Podstawa gniazda nie jest ozdobą, lekko za ostre słoneczko i mnie brakuje niebieskiego nieba, ale nie musi.
Stać Cię na lepsze foto bociana, a jest co fotografować. Czekam z niecierpliwością, jak to amator
![]()
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 26-04-2015 o 20:54
174 i 175 to nie moja rodzinka, pierwszy zlot na plaze jak piasek zaparzyl
Robert i Slowiczek:
Bocka pstrykalem z ziemidziwne, ze tak wyszlo, ale wyszlo
To spory crop, balem sie podejsc blizej bo to jakies gospodarstwo i obok lezal kawal niezle wypasionego psa, na palcach stukalem ile sie dalo bo tak ladnie pozowal
...probowalem jeszcze sil z macro (wreszcie upragnione od dawna dodatkowe szkielko)
Jesli sie nie nadaja, to sie nie obrazcie, za bardzo sie jeszcze podniecam :P
177. Krzaki
178.
179. Tutaj po fakcie zauwazylem, ze kawalek ucialem
180. Robal
Przymykaj w zbliżeniach, będzie lepsza GO. Robal najlepszy. Boćka poszukaj na łące, najlepiej rano. Ale łatwo nie będzie, uprzedzam![]()