pisalem do Berlina
bez problemu koszt migawki 330e Wymiana od reki. Doprezyzowalem pytanie co z gwarancja CANONA na te 200tys klikniec migawki bo tak jakos nie odniesli sie do mojego sugestywnego free of charge))
"
The costs to repair the camera can be app. 330,00€ ( under reserve )for a new Shutter.
"
Zaczyna do mnie niestety dochodzic ze chyba mnie zlali na tej zytniej ;/
Nie chce tam za bardzo dymic bo blizej do warszawy niz do Berlina. Zlecenia sa aparatu nie ma a nie mam czasu sie klocic bo jak stana okoniem to ch... zdzialam. A jak nawet to sprawa sie przeciagnie .....
zobaczymy jak berlin sie odniesie do wymiany w ramach gwarancji. No i czekam na odp z CANON Polska.
co do Kolegi z markiem III to ja temat gryzlem chyba z pol roku. WSZYSTKIE puszki ktore mialem w reku ( ok 12 z allegro, tablicy itp ogloszen) byly zajechane na maxa lub z wadliwej serii (AF na ALL SERVO ). Nagminnie palono glupa ze nie wiedza jak stan migawki bo nie potrafia sprawdzic itp. Dlatego marek II dla mnie osobiscie jest w pyte ( sport wyscigi moto/sam / reporterka). Nawet studio tym obskakiwalem chociaz no FF to nie jest wiadomo. Lipa natomiast jest w ciemnym kosciele i generalnie jak sie juz cos niedoswietli to sie tego nie wyciagnie - szum potezny.
ale ze sloikiem 100-400L to mozna smialo na ustawke isc i siac spustoszenie <lol>
Sam nie wiem dlaczego przy tak niskim zuzyciu to szlag trafil. Moze jakos ten licznik byl cofniety. Ale pucha ma zero sladow uzytkowania obtarc itp. co raczej wskazuje na stan faktyczny. Tym bardziej ze sa papiery jak byl serwisowany na zytniej to pisali stan migawy. Sory ze tak smuce ale zal dupsko sciska - tym bardziej ze akurat trafilo mnie jak sie wyplukalem z mamony ;/
pozdrawiam