Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 60

Wątek: nieuwzgledniona gwarancja na migawke(1d) brak czesci !!! pomocy

Domyślnie Odp: nieuwzgledniona gwarancja na migawke(1d) brak czesci !!! pomocy

Ja w dniu wczorajszym szukałem opcji wymiany migawki w Canonach w Google i natrafiłem na serwis z Bydgoszczy zadałem im pytanie ile i napisano mi koszty wymiany zarówno na używana jak i nową - nic nie pisano o braku części.

proszę się zapoznać bo odpisywali komentarzami na swojej stronie nie znam tego serwisu ale odpowiedź od nich jednoznaczna była że wykonują więc ekipa z Żytniej leci w kulki chyba z kolegą któremu powiedziano że nie ma części a mnie że normalnie wymieniają

Serwis aparatów Canon w Bydgoszczy odpowiedź na zapytanie

Coś już napisał Awatar nniwi
    Miasto
    Wrocław

znowu ciekawa sprawa serwis w Bydgoszczy twierdzi że można wymieniać same lamerki cytat"Można też wymienić same lamelki wtedy cena jest niższa." a u mnie wymieniono wszystko a tylko lamelki były uszkodzone

Dopiero zaczyna

dziekuje Koledzy za zaangazowanie w temat.

Zbieram to do kupy i zaladuje petarde jeszcze raz na Zytnia. Tym razem juz na pełnej - i tak nie mam nic do stracenia.

tak na marginesie wczoraj kolejny extreme - gwiazdy 1d mkII na iso 1250 sigma 10-20 pelna dziura i naswietlanie 25s. Tylko tutaj nie ma tej wady migawy ;/

pozdrawiam

Pełne uzależnienie

Dziś natrafiłem na ciekawy zapis na jednej z aukcji dot. 1d2N tej oto treści :

W aparacie 14 stycznia 2014 r. serwis Canona CSI Foto i Video na ul. Żytniej w Warszawie bezpłatnie wymienił cały mechanizm migawki. Serwis wystawił stosowny dokument o wymianie. Od tamtego czasu zrobiłem nim tylko kilkadziesiąt zdjęć aby sprawdzić, że na pewno wszystko działa poprawnie, ale i przez sentyment do kultury pracy i niepowtarzalnego dźwięku migawki. De facto jest to więc aparat z nowym wnętrzem i z wyczyszczoną matrycą.
    Aparat odkupiłem w maju 2012 roku od kolegi, który kupił go nowego w Stanach i bardzo go szanował, bo wiedział za co zapłacił. Ja obchodziłem się z nim równie ostrożnie.

wnioski nasuwają się same http://img19.allegroimg.pl/photos/or...8/4036895823_6
    Ostatnio edytowane przez Bolek02 ; 07-03-2014 o 09:54
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Początki nałogu Awatar artd4
    Miasto
    Warszawa

Czekam co Żytnia odpowie.
    Napisz proszę.
    ZaawansowanyAMATOR! ! ! NIE FANATYK !!!
    2x dSLR (Canon)

Pełne uzależnienie

Ja też jestem ciekaw jak z tego wybrną, ale nie odpuszczaj
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Miasto
    Warszawa

Coś wiadomo w tej sprawie?
    2x dSLR (Canon)

Dopiero zaczyna

witam
    Troche to trwało ale po kontakcie do CANON-POLSKA gdzie przedstawiłem problem oraz zasugerowalem iz sprawa jest "nagłośniona" na niniejszym forum, nastąpił cud. Wyglada na to że części sie znalazły i bedzie wszystko wymienione. W piątek wysłałem sprzet ponownie na Zytnia (na ich koszt), w poniedzialek rano mieli to na biurku. Dzisiaj dzwonilem do Canona jak sprawy sie maja i otrzymalem odpowiedz ze wszystko ok procedury wymiany ruszyly i ... mam z serwisem na Zytniej wogole juz nie gadac ) Bedac niedowiarkiem szampana odpale jak mój bączuś wróci ...
    pozdrawiam Forumowiczów.

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

niestety tak trzeba działać w naszym pięknym kraju
    masakra!
    Dobrze, że się udało mam nadzieję, że już wszystko będzie dobrze

Miasto
    Warszawa

Po prostu SUPER
    Trzeba zapamiętać tą ścieżkę, bo np mnie i innym może się przydać.
    W końcu ten model jest dość popularny i nawet teraz pod pewnymi względami bezkonkurencyjny.
    Ostatnio edytowane przez artd4 ; 26-03-2014 o 13:58
    2x dSLR (Canon)

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów