Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 60

Wątek: nieuwzgledniona gwarancja na migawke(1d) brak czesci !!! pomocy

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: nieuwzgledniona gwarancja na migawke(1d) brak czesci !!! pomocy

odpisali ze nie udziela juz zadnych informacji. Nie maja juz tych migawek i basta. Czekam co z canon polska odpisza... ale raczej trza zaczac zbierac na "trojke" ;/

Coś już napisał Awatar nniwi
    Miasto
    Wrocław

no to chyba miałem szczęście w nieszczęściu i też zaczne zbierać na 1dmk3

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez swi3ty Zobacz posta
    odpowiedz z zytniej po mailu w ktorym pytalem o to dlaczego dla Kolegi mieli na wymiane a pare dni pozniej juz nie. Wynika ze mieli cos na stanie i sie juz nie zalapalem. Ja raczej mysle ze lepiej odplatnie wymienic niz za darmo jak sie ma pare luznych sztuk ....

"Wsparcie na aparat został już zakończony co oznacza, że nie ma możliwości dalszej naprawy takiego sprzętu pomimo, nie przekroczonego limitu.

Migawka która została użyta do naprawy odpłatnej była zamówiona przez nasz serwis jeszcze przed końcem wsparcia na części.

Akcja bezpłatnych wymian migawek niestety została już odgórnie zakończona."

Napisalem zeby mi podali oficjalna date (co do miesiaca) kiedy CANON postawil na tym krzyzyk oraz czy odplatnie mi to wymienia...

raczej zostaje w ciemnej. Jedyna nadzieja ze w niemcach (ten serwis w Berlinie ) cos bedzie. Ale biorac pod uwage ze sa bogatrzym spoleczenstwem, wiec raczej w mkII sie tam raczej juz nikt nie bawi :/

Pech Jak CH .. 24 tys klepniec i kupa no niech to zarysowana matryca. ) A widzialem kolesia co ma 350tys nabite i smiga ....
    Piszą wyssane z palca bzdury. Serwisy autoryzowane migawki zamawiają do konkretnych puszek i na pewno nie trzymają "paru sztuk" na stanie bo muszą za to płacić. Jak nie odpisują nic na temat terminu zakończenia wymiany migawek, to znając życie, Canona i CSI jest to pomysł jak tu ponownie wy... ludzi w naszym kraju. Pisz do Berlina, to Ci odpowiedzą dokładnie jak się sprawa ma cała.

Pełne uzależnienie

Dokładnie tak jak napisał Naprawiacz. Osobiście poprosił bym oficjalnie warszawski Serwis o stosowny dokument skoro nie chcą wymienić migawki w ramach gwarancji producenta i podstawę ich decyzji.
    Równocześnie poprosiłbym Serwis w Berlinie o zajęcie niezależnego stanowiska w sprawie ( oczywiście nie informuj ich o problemach z polskim Serwisem ). Będziesz miał jasność w temacie i podejrzewam, że załatwioną sprawę jak należy
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

może wtrącę swoje zdanie ponieważ sam interesuje się zakupem starszych body 1d2 1d2n 1ds pisałem dosłownie z 1 h temu z gościem z serwisu z Żytniej na chat na ich stronie , o płatnej wymianie migawki i podał mi szacowane koszty mniej więcej wymiany usługa + częsci podał kwoty i nic nie mówił o tym że nie wymieniają bo nie mają części... rozmawiałem z Panem Zbigniewem ..nazwiska nie pamiętam

więc również jestem zaszokowany informacjami że nie wymieniają bo nie ma części..

Miasto
    Wrocław

mnie też na chat poinformował że migawka do 1dmk2 jest taka sama jak do 1dmk2n i w razie awarii taki sam koszt poniosę

Początki nałogu Awatar Da__FreaK
    Miasto
    Szczecin / Cisiec

Cytat Zamieszczone przez nniwi Zobacz posta
    no to chyba miałem szczęście w nieszczęściu i też zaczne zbierać na 1dmk3

Ja uzbierałem na 1d3, żałuje zakupu i sprzedaje to dziadostwo..

Miasto
    Wrocław

Cytat Zamieszczone przez Da__FreaK Zobacz posta
    Ja uzbierałem na 1d3, żałuje zakupu i sprzedaje to dziadostwo..
    a co nie tak z nim?

Pełne uzależnienie Awatar salas
    Miasto
    KIELCE

Cytat Zamieszczone przez nniwi Zobacz posta
    a co nie tak z nim?
    testy na tablicy na AF al servo wypadaja gorzej niz 1d2

Początki nałogu Awatar Da__FreaK
    Miasto
    Szczecin / Cisiec

AF..Działa sobie jak chce
    Tu conieco więcej w wątku http://www.canon-board.info/canon-ds.../index201.html

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów