Była nadzieja na dzisiejsze porównanie fotek zrobionych osobiście, ale prysła, nie udało mi się znaleźć takiej możliwości w żadnej sieci sklepów( saturn, MM, itd). Jedynie taką możliwość daje Interfoto, ale nie posiadają aktualnie na stanie wszystkich puszek.
Dlatego się zamęczam fotkami z
Home of photography-on-the.net Digital Photography Forums i więcej fotek bliższych mojemu sercu, takich urzekających przypada dla body 6D. Jeszcze nie udało mi się odszukać tej samej tematyki, dla 7D i 80D by porównać z 6D, ale podejrzewam że i tak 6D będzie lepsze jeżeli chodzi o obrazek, i chyba to właśnie jest ta magia w moim mniemaniu, może się mylę.
Mam tylko nadzieję że ta magia to nie zasługa PhotoShopa, bo nie będę się w niego bawił i dla mnie jest ważne by aparat robił fotki dobre prosto z puszki, żona jak chce to niech się bawi w obróbkę bo to lubi.
Bardzo mnie kusi cała opcja WiFi, proszę mi wyjaśnić, czy za pomocą tej funkcji będąc na odludziu w zasięgu sieci komórkowej mogę wykonać za pomocą telefonu fotografie zdalnie całej rodzinki, oraz mieć na telefonie podgląd tego co jest aktualnie w wizjerze?
Jak bardzo to Wifi można wykorzystać prócz zrzucania fotek do komputera?