Pokaż wyniki od 61 do 70 z 148

Wątek: Canon 7D vs 70D

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie Odp: Canon 7D vs 70D

Cytat Zamieszczone przez eleroo Zobacz posta
    No też właśnie. Z tym, że możliwości lustrzanek jak na razie nie przewyższają możliwości kamer filmowych. Jeśli komuś wystarczy jakość i możliwości lustrzanki to niech sobie nią kręci, jego sprawa. Przecież napisałam to wyżej
    Niestety ale po prostu nie masz racji. Nieprawda, że jak się chce filmować to się kupuje kamerę. Ja nie jestem nikt, ale lustrzanki bez filmów nie kupię już nigdy. Kamery profesjonalnej też nie kupię nigdy.

Nieprawda, że możliwości lustrzanek nie przekraczaja.....i nieprawda, że wszyscy filmujacy lustrzankami robia to z oszczędności. Uwierz mi, że producent serialu opisywanego jako "multi-milion dollar show" sieci Fox ma dostęp do wszelkich kamer jakie mu się zamarza i nie musi ich nawet kupować tylko wypożyczyć. Koszty kamery to dłobnostka w porównaniu z kosztami wynagrodzeń, i to nie tylko aktorów ale zwykłego personelu w każdej komercyjnej produkcji filmowej. Orzeszki, czipsy i napoje dla aktorów, których praca polega głównie na czekaniu, pewnie koszuja więcej niż kamera.

Behind the scenes on the 5D-shot House finale
    Ostatnio edytowane przez pan.kolega ; 09-10-2015 o 17:38
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Uprawnienia umieszczania postów