Tylko ja kliknąłem na zdjęcie, poźniej replace - myślałem że to działa inaczej niż usunięcie i dodanie nowego![]()
Tylko ja kliknąłem na zdjęcie, poźniej replace - myślałem że to działa inaczej niż usunięcie i dodanie nowego![]()
Sto lat i pełnej miski dla pupilki
Ładna kolorystyka zdjęcia; piesek dobrze komponuje się z tłem.
21. Bardzo ładnie.![]()
piękne kolory, Boogie jak Ty je uzyskujesz?
DziękujęWywołuję a później obróbka w PS. Przyznam się, że korzystam też z akcji, ale tylko takich, które dają pełną możliwość ingerencji w działanie.
![]()
23 na moje oko tak wlasnie wyglada, na 22 brakuje chyba troche tej "starości", moze delikatnej sepii, ziarna...trudno mi powiedziec
Klimat to moj gust i mi ogolem sie podoba![]()
Kilka zdjęć z wesela kuzynki. Nie mam pod tym względem kompletnie doświadczenia, robiłem chyba 2 imprezy wcześniej typu Sylwester tak dla siebie, była okazja także aparat w dłońDo tego nowy obiektyw trzeba było ochrzcić
Pokazuję kilka zdjęć najbardziej uniwersalnych, sporo rodziny zrobiłem do mojej szuflady na pamiątkę w przerwach w zabawie. Był zatrudniony fotograf także w kościele nie chciałem przeszkadzać, później ćwiczyłem. Współczuję ślubnym, to jednak odpowiedzialność duża za to co zostanie uwiecznione...
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
Ostatnio edytowane przez Boogie ; 03-09-2014 o 01:02