Chcę kupić aparat cyfrowy do 700 zł.
Ma to być prezent dla osoby nie umiejącej kompletnie robić zdjęcia.
Proszę o pomoc jaki aparat wybrać.
Chcę kupić aparat cyfrowy do 700 zł.
Ma to być prezent dla osoby nie umiejącej kompletnie robić zdjęcia.
Proszę o pomoc jaki aparat wybrać.
moze canon powershot a530?
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
seria Axxx ?
A co powiecie na taki model :
http://www.fotozakupy.pl/sklep/page/...t/product/4729
Ten model raczej sobie odpuść . Jak większość modeli tego producenta , bardzo źle radzi sobie z balansem bieli .Zamieszczone przez Nemeo
Masz jakieś doświadczenia z tym modelem / to podobno nowy model /, czy jesteś zwolennikiem hasła Tomka Golinskiego "Precz z Sony".Ten model raczej sobie odpuść . Jak większość modeli tego producenta , bardzo źle radzi sobie z balansem bieli .![]()
Tak w zasadzie to chyba obojętne jaki. Jak ma być rozwojowy to z trybami manualnymi. Wydaje mi się że większość aparatów za te pieniądzerobi zadowalające zdjęcia wiekszosc pstrykaczy wakacyjnych wiec obojetne jaki :-) Może coś z Fuji - generalnie to nikt nie narzeka na tą firme chyba.
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Mam doświadczenie z rożnymi aparatami w tym przedziale cenowym.Zamieszczone przez Nemeo
Pytam o ten konkretny model , bo nie chcę komuś kupić w prezencie totalnego szajsu.Mam doświadczenie z rożnymi aparatami w tym przedziale cenowym.
Osobiście z kompaktów wybierałbym w takiej kolejności : Canon IXUS , nikon , Canon Axx , fuji , sony , kodak , pozostałe