"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
A co mówią najstarsi górale?
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Jak zwykle to samo, albo będzie ładnie albo będzie lało.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ten serwis częściej niż rzadziej dobrze "zwiastuje" pogodę:
Long term forecast for Zakopane, Lesser Poland (Poland)
Kapitan Wagner
To jak z tymi krokusami, są czy ich jeszcze nie ma?
Były![]()
Kapitan Wagner
Zawsze można wybrać się na Grape obfotografować rdest. W lipcu
P.S.
...a może w sierpniu.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Kolekcjoner miejże litość i przestań nas wkręcać
Zdaję sobie sprawę, że dla Was, miejscowych to może średnia atrakcja, ale dla mnie cud natury.
Dzwoniłam przed weekendem do schroniska na Kalatówkach i usłyszałam, że jeszcze za wcześnie, bo są dopiero pojedyncze kwiaty. Znajoma pytała w schronisku na Chochołowskiej i usłyszała to samo.
Wygląda na to, że już ten weekend może być udany, zwłaszcza, że prognozy są optymistyczne.
Ja wybieram się w tą sobotę na Chochołowską.
Na flog.pl pisałem z gościem który ma całe połacie krokusów i pisze że to tegoroczne z Chochołowskiej.
Więc ja ryzykuję, zapowiadają piękną pogodę. Za tydzień może już być lipa.
Fioletowy Raj - Fotoblog aopacian.flog.pl
Zobaczcie jak to wygląda.
Pozdrawiam.