Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Jak usunąć stronę

Bywalec
    Miasto
    Lublin

Domyślnie Jak usunąć stronę

Witam
    Mam do Was wielka prosbe.Wiem ze na grupie jest prezna grupa osob zawodowo zwiazanych z informatyka.Znajomy prosil mnie o pomoc w usunieciu starej strony internetowej swojej firmy.Posiada juz nowa stronke.Niestety stara byla robiona dawno temu przez jakiegos dzieciaka i znajomy nie posiada zadnego dostepu(mlody pogubil wszystkie dane o stronie login, haslo).Co z tym zrobic bede wdzieczny za wszelkie sugestie i pomoc.Oto link do problematycznej strony: http://clicstoys.website.pl/
    Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar solti
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Najprościej będzie skontaktowac się z adminem serwera, na którym jest postawiona strona i poprosić, żeby wyczyścił konto. W przypadku, kiedy nie pamięta się żadnych haseł i loginu powinno wystarczyć podanie pełnych danych i adresu email.
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria na forum Canon-board
    galeria na stronie lotnictwo.net.pl
    galeria.solti.pl

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez solti
    Najprościej będzie
    Przeciez koledze chodzi o wlamanie i usuniecie stronki konkurencji tylko tak zawoalowal

Pełne uzależnienie Awatar solti
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Przeciez koledze chodzi o wlamanie i usuniecie stronki konkurencji tylko tak zawoalowal
    Przeszło mi to przez myśl i na 90% masz rację:-? Jednak istnieje nikłe prawdopodobieństo, że rzeczywiście zgubił te hasła, a wtedy (zakładając legalność całej operacji) admin powinien mu pomóc
    Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętności Niestety ja mam tylko chęci
    galeria na forum Canon-board
    galeria na stronie lotnictwo.net.pl
    galeria.solti.pl

Uprawnienia umieszczania postów