Pokaż wyniki od 81 do 90 z 127

Wątek: Moje pierwsze wesele i wtopa.

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar poulain
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: Moje pierwsze wesele i wtopa.

Glassman, sama jestem początkującym fotografem i dla mnie najlepszą nauką jest oglądanie zdjęć innych fotografów. Zanim ofociłam swój pierwszy ślub miałam przejrzane bardzo dużo stron różnych fotografów, zarówno tych dobrych, jak i słabych, dzięki czemu mogłam zobaczyć jakie ujęcia wychodzą ciekawie, a jakich lepiej unikać. Jeżeli chodzi o Twoje zdjęcia, to nie przejrzałam ich wszystkich, ale to, co mnie zdziwiło, to wszędzie bardzo podobne kadry, (na oko) identyczne parametry etc. Na moim pierwszym weselu też na początku nie byłam pewna, jakie ustawienia będą najlepsze, dlatego oglądałam, to, co mi tam wyszło i poprawiałam, co mi się nie podobało. Po jakimś czasie parametry były ustawione w taki sposób, że fotki wychodziły w miarę fajnie. I w sumie to są takie dwie rzeczy, które mogę Ci od siebie poradzić Tzn. oglądać zdjęcia innych i patrzeć na swoje podczas zlecenia i od razu poprawiać to, co złe. A tak poza tym, to poćwiczyć fotografowanie, zwłaszcza w trudnych warunkach oświetleniowych.
    Jeżeli chodzi o najważniejsze elementy ślubu i wesela, to wg. mnie tak: przysięga, wymiana obrączek, komunia, błogosławieństwo, wyjście z kościoła, życzenia, przywitanie chlebem i solą, pierwszy taniec, podziękowanie rodzicom, oczepiny.
    Ostatnio edytowane przez poulain ; 23-02-2014 o 12:49
    50d, 450D + C10-22, C50/1.4, T28-75, C55-250, kit + 580ex

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów