Cytat Zamieszczone przez Raideur Zobacz posta
glassman Troche pokory nie zaszkodzi, ty chyba sobie nie zdajesz sprawy jak wielkie znaczenie maja zdjecia slubne, oczywiscie nie dla ciebie a dla fotografowanych? Moze tez nie teraz a raczej za kilka lub kilkanascie lat.
Nikt ci nic nie zabrania, ale przyjmij ta porazke jako lekcje zamiast pisac ze jeszcze nie raz"schrzanisz", moze popracuj lepiej jako drugi fotograf wtedy bedzie ci latwiej sie czegos nauczyc?
To ze robisz komus zdjecia za darmo lub za symboliczna zlotowke nie zwalnia cie z odpowiedzialnosci jaka jest robienie zdjec slubnych.
Trening czyni mistrza.
A jak miałem nauczyć się fotografowania z dnia na dzień? Skoro zostałem poproszony o robienie zdjęć a za kilka dni miał być ślub i wesele. Cały czas mnke ciekawi czy wy wszyscy wielcy fotografowie i krytycy w jednym zaczynaliście od najlepszych zdjęć na świecie. Po za tym ja nie siedzę tylko i wyłącznie z aparatem i nie czekam aż ktoś do mnie przyjdzie i będzie prosił o zdjęcia. Dalej. Dlaczego Ci których tak strasznie denerwują moje pytania zabierają głos. Napisałem że schrzanie bo dla osob które tu przesiadują w dużej części, jakich zdjęć bym nie zrobił to i tak będą złe. Więc o czym tu dyskutować.

Ok fajnie jest słyszeć słowo krytyki bo łatwiej jest zapamiętać na co zwracać następnym razem szczególną uwagę. Ale tu na forum myślę że słowo krytyki polega na zniechęceniu użytkownika do dalszego czerpania przyjemności z dziedziny fotografii. Zgnoić, bo w grupie jest zawsze łatwiej i jesteśmy prawie anonimowi.