Tak ..
--- Kolejny post ---
Jeszcze na oku mam tego http://allegro.pl/show_item.php?item=3986412361
Również jestem po rozmowie z Panem i twierdzi, że aparat jest na drugiej migawce obecnie ma 61100 cykli migawki (oczywiście na papierze udokumentowane). Sprzedający twierdzi, że pod wzgledem technicznym aparat jest wyregulowany jak master body. No i to co możemy wyczytać w aukcji ostatnio aparat miał gruntowny przegląd oraz podstawowe regulacje takie jak regulacja położenia matrycy, regulacja układu AF do wzorcowego układu optycznego. Wszystkie te czynności były wykonane w autoryzowanym serwisie Canona). Wizualnie aparat nosi ślady normalnego użytkowania. Gwarancje 7dni również mogę dostać.
Co myślicie o tych 2 aukcjach? Na której się skupić?
Też myślę o 1DsII... i chyba pokusił bym się na tą pierwszą sztukę...
Jak Panowie dają jakąś gwarancję rozruchową to wybrać ten który ma pewne papiery i dość uczciwego sprzedawcęczasem po rozmowie tel. się to da wyczuć...
Daj znać co kupiłeś... bo te 3tys. to ciekawa cena.
było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej
Ja bym wybrał ten pierwszy, szkoda że nie ma zdjęć w wyższej rozdzielczości, dobra cena, ten drugi po tych regulacjach bym odpuścił![]()
No, to chyba tak zrobię. Dzięki![]()
Aparat z drugiego linku dokładnie ten Canon EOS 1Ds Mark II (3986412361) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jest od osoby, która pracuje na Żytniej. Nie wiem, czy to plus, czy minus...
Myślę, że to nie jest mina, ktoś taki nie może sobie pozwolić na minę,
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....