6D - to przesądzona sprawa - teraz pytanie do użytkowników czy dobrym rozwiązaniem będzie obiektyw do krajobrazu :
Canon EF 24-105mm f/4L IS USM
czy zaproponowalibyście coś innego - czy 24 mm na krajobraz to wystarczająco szeroko ?
6D - to przesądzona sprawa - teraz pytanie do użytkowników czy dobrym rozwiązaniem będzie obiektyw do krajobrazu :
Canon EF 24-105mm f/4L IS USM
czy zaproponowalibyście coś innego - czy 24 mm na krajobraz to wystarczająco szeroko ?
no i mam 6D - nowy produkt który nie działa
w sklepie nie dało się sprawdzić ( rtv euro agd ) brak naładowanego jakiegokolwiek akumulatora.
w domu na spokojnie naładowałem aku , podpinam i nic cisza i ciemność .
Jestem zawiedziony i szlak mnie trafia.
Nowe body jak to przeszło kontrole jakości ???
Jak na poważnie traktować taką markę ???
--- Kolejny post ---
Dzwoniłem do sklepu - miła pani powiedziała , że to już się przytrafiało i prosiła o przywiezienie sprzętu .
PRZYTRAFIAŁO ????
Ostatnio edytowane przez OXIM ; 21-02-2014 o 18:34
pewnie po raz kolejny wciskaja ten sprzet a moze w koncu zadziala...
Dokładnie to samo pomyślałem. Jeśli tak jest, świadczy to o profesjonaliźmie sklepu.
euro nigdy nie mial nic wspolnego z profesjonalizmem, ale czasem ma okazje cenowe i raty o%
cos za cos
może aku się nie naładowało podłącz, wsadź aku, wyłącz, wyciągnij aku i wsadź ponownie i powinien zaskoczyć z ładowaniem ponoć puste akumulatory (a to nowy pomysł ponoć unii aby transportować puste) tak mają
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
według tego co pisze Canon zielona to naładowane EOS 6D
Zadziwiające !
Kupiłem w sumie 6 nowych aparatów marki CANON plus jeszcze więcej obiektywów i nie miałem przypadku, aby coś nie działało.
Oprócz tego kupowałem też nowego HP, Olympusa, Panasonica i było podobnie.
Albo masz pecha, albo sklep zrobił jakąś nawalankę.
Wydaje się mało prawdopodobne, aby to CANON nawalił.
Wbrew temu, co napisałeś, CANON to jedna z najpoważniejszych marek w branży, właściwie nr 1.
Współczuję.![]()
Ostatnio edytowane przez m_o_b_y ; 21-02-2014 o 22:58
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz